FÖRETAGSADMINISTRATÖR MED KÄNSLA FÖR STRUKTUR

Arbetsuppgifter

För vår kund söker vi nu en företagsadministratör som har lätt att arbeta självständigt och med god kommunikationsförmåga. För att lyckas i denna roll måste du kunna arbeta självständigt, vara kundorienterad, bra på att planera samt vara en stark lagspelare. Vår kund söker en kandidat med tidigare erfarenhet av administrativt arbete och med goda MS Office-färdigheter samt att du ska vara flytande på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt. I rollen ingår arbetsuppgifter som att utveckla administrativa processer samt fungera som assistent till VD och ledningsgrupp såsom att planera och samordna möten samt planera och genomföra åtgärder relaterade till verksamheten.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer utföras hos vår kund som sitter i Göteborg.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad lagspelare som gillar att arbeta självständigt. Vidare tror vi att du är kundorienterad och gillar problemlösningar samtidigt som du har en god kommunikationsförmåga.

Tillträde och ansökan

Heltid med start omgående, till 2018-12-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administratör, Administration, VD-assistent

Kvalifikationer

  • 6-10 års erfarenhet inom administration
  • Kunskap inom MS-Office
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2018-10-11

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tora Matsson

072 396 69 00 Tora@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • 6-10 års erfarenhet inom administration
  • Kunskap inom MS-Office
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift