EXECUTIVE ASSISTANT TILL TELECOM FÖRETAG I KISTA

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund som är aktiva inom Telecom branschen söker vi nu efter en Executive Assistant till deras kontor i Kista. Rollen innebär att du framförallt kommer stötta Ledningsgruppen för B2B Sweden på företaget. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en doer med ett proaktivt och initiativtagande arbetssätt och en actionorienterad inställning. I rollen som Executive Assistant kan man verkligen påstå att ingen dag är den andra lik. Du kommer arbeta nära de du assisterar och bidra med din kompetens i stort som smått och ser till att allt flyter på så smidigt som möjligt. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är: Hålla chefernas kalendrar uppdaterade och relevanta (koordinering, prioritering, förberedelser), Planering och arrangemang inför möten och presentationer, Boka resor, hjälpa till med attesteringar, reseräkningar och andra administrativa uppdrag samt Arrangera konferenser, event och kickoffer, uppdatera intranätet, delta i möten. Ditt absolut viktigaste uppdrag är att se till att dina chefers tid och dagar investeras bäst samt agera Co-pilot i stort och smått

Företagsuppgifter

Vår kund erbjuder dig en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd hos vår kund i Kista.

Personliga egenskaper

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. Du besitter förmågan att snabbt skapa dig en överblick och trivs med att ta eget ansvar, prioriterar smart och du ser möjligheten i att själv kunna ge och ta feedback, föreslå initiativ eller förbättringar

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 19-10-31, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har högskoleexamen inom relevant område
  • Du är en skicklig kommunikatör på både svenska och engelska
  • Du har mycket goda kunskaper i Office365
  • Du trivs och har förståelse för service och har gärna erfarenhet av liknande roll sedan innan

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-13

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709- 788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har högskoleexamen inom relevant område
  • Du är en skicklig kommunikatör på både svenska och engelska
  • Du har mycket goda kunskaper i Office365
  • Du trivs och har förståelse för service och har gärna erfarenhet av liknande roll sedan innan