EXECUTIVE ASSISTANT TILL FORDONSBRANSCHEN

Arbetsuppgifter

Executive assistant till stort bolag! Nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som Executive Assistant. Här kommer du att assistera vår kunds juridiska grupp. Du kommer att assistera två vice VD:ar. Du kommer att ingå ett högpresenterande team som nu söker nästa stjärna. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete och som har utmärkta datorkunskaper i MS Office. Vi tror att du är serviceinriktad, strukturerad och får saker gjort. Välkommen in med din ansökan idag!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom bilindustrin. Arbetsplatsen är belagd i Trollhättan.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är serviceminded, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare kan du hantera ett högt tempo och är lösningsorienterad. Du är effektiv och tar gärna egna inititaiv om så behövs. Du har en positiv inställning.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 190630. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Executive assistant, chefssekreterare, assistent, bilindustrin, sekreterare, VD-assistent

Kvalifikationer

  • minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.
  • du har goda kunskaper i MS Office paketet.
  • du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrigt.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2019-02-18

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.
  • du har goda kunskaper i MS Office paketet.
  • du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrigt.