CHEFSASSISTENT/VD-ASSISTENT/ASSISTENT/EXECUTIVE ASSISTANT SÖKES OMGÅENDE

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en vass Chefsassistent med ett par års erfarenhet av en liknande roll. Kundföretaget är ett ledande IT-bolag och du kommer att arbeta mot ett team med inriktning AI, tillväxt och utveckling. I din roll som Chefsassistent stöttar du teamets avseende koordinering och samordning av möten, kalenderbokningar, bokning av event, resor, hotell, workshops och dylikt. För att lyckas i rollen ser vi en serviceorienterad person med erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och ett högt tempo. Detta är rollen för dig som tycker att ha en samordnande funktion med fokus på service och struktur.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd i Värtahamnen.

Personliga egenskaper

Som Chefsassistent hos vår kund ser vi en framåt och initiativtagande person med god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift. Du trivs i en serviceorienterad roll där du förväntas arbeta proaktivt och självständigt. Vidare är du noggrann och strukturerad med vana av att leverera med korta deadlines.

Tillträde och ansökan

Heltid med start omgående t.o.m. 181231, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Assistent, chefsassistent, VD-assistent, Executive assistant, administration, administrativt, möten, mötesbokning, koordinering, samordning, event, evenemang, resor, hotell, logi, jobb, jobba, konsult, service, serviceorienterad, engelska, svenska.

Kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av rollen som Chefsassistent med fokus på administrativ avlastning och koordinering av resor, event och workshops
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-05-07

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av rollen som Chefsassistent med fokus på administrativ avlastning och koordinering av resor, event och workshops
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office