CHEFSASSISTENT TILL STATLIG MYNDIGHET

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters söker nu en Chefsassistent! Som Chefsassistent kommer du att arbeta väldigt brett med administrativt arbete så som konsulthantering, rekrytering, mötesbokningar samt driva övergripande kontorsfrågor. På sikt finns det möjligheter att bidra till verksamhetsutveckling för Göteborgskontoret samt hålla i workshops och tembuildingaktiviteter. Exempel arbetsuppgifter kan vara allt från att ordna fikalistor och sköta lokalfrågor till att sköta administrationen, ha hand om avtackningar och blom bud, skriva semesterlistor till att administrera kring rekryteringsprocesser och beställa datorer.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kjommer att arbeta ute hos vår kund i Göteborg.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Chefsassistent ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga och förmåga att driva ditt egna arbete. Som Chefsassisten har du lätt för att ta eget initiativ och kan ha många bollar i luften samtidift. Du är strukturerad och ordningsam men framförallt en bra kollega.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-10-15 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: administratör, administration, assistent, chefsassistent, chefsadministratör

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av tidigare uppdrag som administratör
  • Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office
  • Du har mycket god kunskap i svenskt tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2019-10-03

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Charlene Trowell

072 396 69 00 charlene@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av tidigare uppdrag som administratör
  • Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office
  • Du har mycket god kunskap i svenskt tal och skrift