CHEFSASSISTENT SOM GILLAR ATT VARA SPINDELN I NÄTET!

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu efter en junior administrativ assistent till en divisionschefen samt ledningsgruppen hos en av våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av varierad karaktär där du kommer att göra alltifrån att boka konferenser, möten och andra aktiviteter inklusive administration gällande kallelser, kontakt med leverantörer/samarbetspartners relaterade till bokningsärenden. Du ansvarar även för göra beställningar till event, registrera reseräkningar, administrera godkännanden, lägga in rekvisitioner samt granska fakturor inklusive kontering i Agresso. Vidare sköter du registreringsärenden, agerar administrativt stör vid konsultupphandlingar och samordnar frågor för divisionen som ska sammatsällas och tas vidare i organisationen. I din roll får du även arbeta med att följa upp delegationer av arbetsmiljö samt status på divisionsledningens ”att-göra –lista” och skriver protokoll på möten. I tjänsten är hanterar du mappstrukturer och maillistor, redigerar information på intranätet och hanterar insamlingar vid 50-årsdagar eller dylikt. Du har kontinuerliga avstämningsmöten med andra divisionsassistenterna för uppföljning och samverkan. Som du hör är detta en roll för dig som gillar att vara spindeln i nätet och som trivs i en roll där du är behjälplig med allt från högt till lågt.

Företagsuppgifter

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget utförs hos vår kund i Stockholm.

Personliga egenskaper

Som person söker de dig som är serviceinriktad, noggrann och självständig i ditt arbete. Du ska trivas i en spindeln i nätet roll och kan ta egna initiativ.

Tillträde och ansökan

Heltid, med önskad start asap och t.o.m. 2019-06-30, med option på förlängning t.o.m 2019-12-20. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: executive assistent, assistent, sekreterare, chefsassistent, administrativ assistent

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll tidigare, gärna som executive assistant, sekreterare/assistent eller dylikt.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i Word, Excel och i ERP-system.
  • Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift då det krävs för tjänsten.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundbyberg

Publ. datum

2018-11-09

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Emelie Ljuhs

08-52524013

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll tidigare, gärna som executive assistant, sekreterare/assistent eller dylikt.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i Word, Excel och i ERP-system.
  • Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift då det krävs för tjänsten.