BOKNINGSKOORDINATOR/KOORDINATOR SÖKES TILL BOLAG INOM BOSTADSFÖRMEDLING

Arbetsuppgifter

Som Koordinator tillhör du företagets bokningsavdelning med uppgift att förmedla möblerade lägenheter till företag. Du kommer tillhöra ett glatt team som gärna vill att du delar deras ambition att leverera med god kvalitet och ha roligt på jobbet. Tillsammans med dina kollegor tar ni emot bokningar och förfrågningar via mail och telefon, skickar offert på passande lägenheter efter kundens behov och önskemål samt bokar och genomför visningar av lägenheter. Detta är en tjänst för dig som trivs i en social roll där proaktivt arbete och god service prioriteras högt. Det förekommer även deltagande vid mässor och egna event vilket förutsätter att du är en kommunikativ och relationsskapande person som gärna tar kontakt med nya människor.

Företagsuppgifter

Företaget är en ledande leverantör av företagsbostäder i Sverige, med verksamhet i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg har dom ett utbud av 1400 möblerade lägenheter. Med ständig utveckling och tillväxt i fokus har dom som ambition att fortsätta vara en ledande leverantör inom sin bransch. Som medarbetare hos vår kund i Stockholm tillhör du ett härligt gäng med kollegor som arbetar inom ekonomi, HR, försäljning, förvaltning, bokning och IT.

Vad kunden erbjuder

Som medarbetare hos vår kund välkomnas du till ett centralt beläget kontor med trevliga kollegor som värdesätter gemenskap. Stämningen på kontoret är familjär och målinriktad där spontan After Work, årlig Kick-off och andra gemensamma aktiviteter skapar sammanhållning och glädje i arbetet. Med ambition om att fortsätta växa får du som medarbetare vara med i en expansiv fas, detta är en perfekt tjänst för dig som är öppen för förändring då utveckling och expansion står på företagets agenda.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Koordinator hos vår kund ser vi en person som lägger stor vikt vid att leverera god service till sina kunder. Du proaktiv, initiativtagande och arbetar strukturerat med flera parallella processer samtidigt. Vi ser gärna att du är en vass problemlösare och trivs en miljö där samarbete är A och O. I kontakt med kunder representerar du företaget genom att utstråla trygghet, flexibilitet och ge riktigt bra service!

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Koordinator, Bokningskoordinator, Bostadsförmedling, Service

Kvalifikationer

  • Du har mycket god känsla för service och kvalitet
  • Vi ser att du har en god systemvana och förmåga att lära dig nytt
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från hotellbranschen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-02-09

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 23 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har mycket god känsla för service och kvalitet
  • Vi ser att du har en god systemvana och förmåga att lära dig nytt
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från hotellbranschen