ADMINISTRATÖR TILL STORT BOLAG

Arbetsuppgifter

Administratörer inom betalningshantering till vår kund! Kunden har behov av en person på heltid och du kommer tillhöra arbetsgruppen betalningsekonomi som ansvarar för betalningshantering (registrering av kundinbetalningar och utbetalningar) åt försäkringsbolag samt betalningshantering åt affärsenheten Sak inom Försäkringsbolaget. I gruppens uppdrag ingår även kontoavstämningar samt löpande support och rådgivning via telefon och e-post. Vidare kommer du att arbeta med löpande hantering av in- och utbetalningar i olika försäkringssystem, avstämning av konton samt support och service via telefon och mail.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Vår kund är verksam inom försäkringsbranschen.

Personliga egenskaper

För att fungera bra i rollen behöver du vara noggrann, strukterad och lyhörd. Du är effektiv i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är intresserad av utvecklas och strävar alltid efter att göra ett bra jobb.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 191231. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administratör, betalning, ekonomi, betalningshantering,

Kvalifikationer

  • Du har avslutad gynasieutbildning inom ekonomi.
  • Du har ca 4 mån-1 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
  • Du har en god administativ kompetens.
  • Du är serviceminded i ditt arbetssätt

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-02-14

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har avslutad gynasieutbildning inom ekonomi.
  • Du har ca 4 mån-1 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
  • Du har en god administativ kompetens.
  • Du är serviceminded i ditt arbetssätt