ADMINISTRATÖR TILL LEDANDE BOLAG INOM BOSTADFÖRMEDLING

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Administratör till vår kund inom fastighetsförvaltning! Tillsammans med en kollega, ansvarar ni för inkommande ärenden/felanmälningar från företagets hyresgäster. Dessa inkommer via mail och telefon och registreras därefter i befintliga system. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och trivs i en roll med mycket kontaktytor. Du gillar service och lägger stor vikt vid hög kundnöjdhet. Är du dessutom händig och tycker om ett arbete som innebär variation mellan kontorsarbete och fysiska arbetsuppgifter? Perfekt! Ibland behövs förstärkning till serviceteamet vilket kan vara allt ifrån lampbyten i lägenheterna till leverans av extrasängar.

Företagsuppgifter

Företaget är en ledande leverantör av företagsbostäder i Sverige, med verksamhet i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg har dom ett utbud av 1400 möblerade lägenheter. Med ständig utveckling och tillväxt i fokus har dom som ambition att fortsätta vara en ledande leverantör inom sin bransch. Som medarbetare hos vår kund i Stockholm tillhör du ett härligt gäng med kollegor som arbetar inom ekonomi, HR, försäljning, förvaltning, bokning och IT. Som medarbetare hos vår kund välkomnas du till ett centralt beläget kontor med trevliga kollegor som värdesätter gemenskap. Stämningen på kontoret är familjär och målinriktad där spontan After Work, årlig Kick-off och andra gemensamma aktiviteter skapar sammanhållning och glädje i arbetet. Med ambition om att fortsätta växa får du som medarbetare vara med i en expansiv fas, detta är en perfekt tjänst för dig som är öppen för förändring då utveckling och expansion står på företagets agenda.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Administratör hos vår kund ser vi en person som lägger stor vikt vid att leverera god service till sina kunder. Du proaktiv, initiativtagande och arbetar strukturerat med flera parallella processer samtidigt. Vi ser gärna att du är en vass problemlösare och trivs en miljö där samarbete är A och O. I kontakt med kunder representerar du företaget genom att utstråla trygghet, flexibilitet och ge riktigt bra service!

Tillträde och ansökan

Heltid. Detta är ett vikariat på 18 månader med möjlighet till förlängning. Start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administratör, förvaltare, service, fastighetsförvaltning, administration.

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system (bokningssystem eller liknande)
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skift
  • Du har B-körkort

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-03-06

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system (bokningssystem eller liknande)
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skift
  • Du har B-körkort