ADMINISTRATÖR TILL KOMMANDE UPPDRAG I GÖTEBORG

Arbetsuppgifter

Söker du nya utmaningar som Administratör? Hos JobBusters har du chansen att skaffa dig nya erfarenheter och knyta värdefulla kontakter inför framtiden i ett av våra kommande uppdrag i Göteborg. Vi samarbetar med flera internationella företag, offentliga myndigheter, spännande tech-bolag och stora, såväl som mindre företag där du får möjlighet att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Vi får in nya spännande uppdrag varje dag och vi vill komma i kontakt med dig proaktivt för att snabbt hitta rätt matchning mellan dig och din framtida arbetsplats. Denna annons gäller således inte en specifik tjänst men ger dig möjligheten att bli först på tjänster som ännu inte finns på nätet. Arbetsomfattningen varierar både på lång- och kortsiktiga uppdrag. Generellt är uppdragen heltid och förlagda på kontorstider. Exempel på administrativa tjänster vi tillsatt: Koordinator, Executive Assistant, Projektadministratör, Handläggare, Office Assistant, Kundtjänstmedarbetare, Utbildningsadministratör, Förvaltare, Orderadministratör och Kontorsansvarig.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är bra på att organisera och strukturera upp ditt arbete. Du är noggrann, serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Du är självgående i ditt arbete och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Tillträde och ansökan

Vi kommer löpande kika på ansökningar och hoppas att vi kan komma i kontakt inom kort för ett matchande uppdrag till just dig! Berätta gärna i din ansökan om vad du söker, vad som är viktigt för dig och när du kan vara tillgänglig för ny tjänst. Varmt välkommen med din ansökan! Sökord: Koordinator, Executive Assistant, Projektadministratör, Handläggare, Office Assistant, Kundtjänstmedarbetare, Utbildningsadministratör, Förvaltare, Orderadministratör och Kontorsansvarig, Göteborg.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2020-11-20

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Elin Lamby

070-838 03 96 elin.lamby@jobbusters.se