ADMINISTRATÖR INOM MARKAVTAL SOM VILL MÖJLIGGÖRA DET UPPKOPPLADE SAMHÄLLET

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters söker nu två Administratörer inom Markavtal. Som Markavtals Administratör kommer du att arbeta med att stötta markavtalsledaren och markavtalskoordinatorn i avtalsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av att arkivera avtal och vara behjälplig med att ta fram kartunderlag för planerad fibersträckning. Som Markavtals Administratör kommer du också jobba med att kvalitetssäkra en del av tidigare utförd dokumentation.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Våra Administratör inom Markavtal kommer att vara placerade hos vår kund i Göteborg och Kristinehamn.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som Markavtals Administratör arbetar ordningsamt och strukturerat, samt har god vana att arbeta inom olika system. Du bör också vara en flexibel problemlösare då dina arbetsuppgifter kan variera från dag till dag. Vi lägger stort värde i att du som person är positiv, kommunikativ och hjälpsam. Som Markavtals Administratör kommer du att kommunicera med många olika personer och är därför viktigt att du är bekväm med att tala och skriva på både Svenska och Engelska obehindrat.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-03-20 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: markavtal, administratör, administrator,fiber,ms office, it stödsytem

Kvalifikationer

  • Du har god vana att arbeta med MS Officepaket, IT stödsystem
  • Du är en administratör ut i fingertopparna
  • Du talar Svenska och Engelska obehindrat
  • Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av el-eller fiberprojekt

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Kristinehamn

Publ. datum

2019-10-08

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Charlene Trowell

072 396 69 00 charlene@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har god vana att arbeta med MS Officepaket, IT stödsystem
  • Du är en administratör ut i fingertopparna
  • Du talar Svenska och Engelska obehindrat
  • Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av el-eller fiberprojekt