ADMINISTRATÖR/HR-ADMINISTRATÖR SÖKES TILL UPPDRAG I STOCKHOLM – START AUGUSTI

Arbetsuppgifter

Nu söker vi för kunds räkning en duktig HR-administratör med placering i Stockholm. Som superuser i bolagets interna utbildningsportal ansvarar du frö administrering och förberedelser kring utbildningar, seminarier, evenemang och möten. Du är även ansvarig för det interna HR-biblioteket där du hanterar beställningar och utlåningar. Vidare bemannar du företagets HR-support vilket innebär att svara på HR-relaterade frågor utifrån intern kunskapsbas och hänvisning till HRBP och specialister vid tyngre ärenden. Vi tror du att du är en stjärna på administration och struktur och trivs i en roll med fokus på service och kvalitet!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som HR-administratör tror vi såklart att du har en talang för just administration! Vidare är du driven och leveranssäker och ser till att saker blir gjort. Struktur och förmåga att organisera sitt arbete är viktigt för rollen och du har med fördel erfarenhet av att arbeta i en självständig roll.

Tillträde och ansökan

Heltid, start 180813 tom 181231. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format. Kontaktperson för processen är på semester vecka 29-31, du kommer att bli kontaktat av kollega från JobBusters om du är aktuell för uppdraget! Sökord: Administration, admin, administrator, HR-administratör, support, service, serviceorienterad, superuser, MS office, word, excel, powerpoint, teams, sharepoint, consult, uppdrag

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av en administrativ roll
  • Goda kunskaper i MS Office ( Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, Teams)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-07-11

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av en administrativ roll
  • Goda kunskaper i MS Office ( Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, Teams)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska