ADMINISTRATÖR FÖR REGISTERKONTROLLER INOM OFFENTLIG SEKTOR

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en duktig och servicemedveten Administratör till ett spännande uppdrag. Vår kund är en myndighet som drivs i form av ett statligt affärsverk. De bedriver säkerhetskänslig verksamhet och lyder under Säkerhetsskyddslagen (2018:585). Enligt denna lagstiftning ska samtliga befattningar/tjänster som är placerade i säkerhetsklass genomgå säkerhetsprövning och registerkontroll. Vår kund hanterar och administrerar ansökningar om registerkontroll både internt samt externt. I rollen som Administratör för registerkontroller kommer du tillhöra säkerhetsenheten. Inflödet av ansökningar om registerkontroller är tidvis mycket högt.I rollen förekommer det tätt kontakt med Säkerhetspolisen, externa aktörer samt interna intressenter. Frågor via mail och telefon inkommer dagligen. I arbetsuppgifterna ingår det att hantera och administrera inkomna ansökningar om registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Du ska svara på frågor via mail och telefon samt sköta uppföljning mot Säkerhetspolisen då det är Säkerhetspolisen som genomför själva registerkontrollen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget utförs hos vår kund i Sundbyberg, Stockholm.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Administratör tycker du om att arbeta både självständigt och tillsammans med övriga personer i organisationen. Du är servicemedveten och pedagogisk i ditt arbetssätt, då du ska utbilda i hur man fyller i blanketterna för ansökan om registerkontroll korrekt. Vidare är du ödmjuk, flexibel och har god förmåga att skapa förtroende.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2021-11-08, eller tidigare så fort säkerhetsprövningen är genomförd. Uppdraget förväntas löpa till 2023-04-01. Du kommer vara anställd som konsult via JobBusters. Säkerhetsprövning krävs för uppdraget och beräknas ta 10-12 veckor. Därefter kan start ske på uppdraget. Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in din ansökan snarast, sista ansökningsdag är 2021-10-31 men kan komma att stängas i förtid. Sökord: Administratör, Offentlig sektor, Assistent, Register, Databas, Handläggare.

Kvalifikationer

  • Du har minst avslutad gymnasieutbildning.
  • Du har minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete samt arbete med databaser.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Mycket meriterande om du arbetat med registerkontroller, säkerhetsskyddslagen och/eller offentlig sektor.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2021-10-13

Lön

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Sofia Sundberg

+46 70 838 03 96 sofia.sundberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst avslutad gymnasieutbildning.
  • Du har minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete samt arbete med databaser.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Mycket meriterande om du arbetat med registerkontroller, säkerhetsskyddslagen och/eller offentlig sektor.
Ansök tjänsten