TECH RECRUITER/RESEARCHER TILL SPÄNNANDE BOLAG I CENTRALA STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Har du ca 1-2 års erfarenhet att arbeta som Tech Recruiter/Researcher? Vår spännande kund är ett svenskt IT-företag som grundades 2008. Företaget tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen genom sin teknik för direktbetalning. Profilen vi söker har tidigare erfarenhet av att sourca kandidater inom Tech och gärna med fokus på java. För rätt person kommer det även finnas möjligheter att jobba med andra delar av processen såsom intervjuer etc. Ditt arbete består i att attrahera och "fånga upp" rätt kandidater och därför krävs det hög professionalism, att snabbt kunna sätta sig in i olika tjänster/branscher och att genom ett effektivt och strukturerat arbetssätt kontakta potentiella kandidater. Det är ett härligt nytänkande bolag i centrala Stockholm med ett starkt varumärke inom Fintech.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som researcher ser vi att du är en strukturerad och självgående person som alltid levererar god service med hög kvalitet. Du har hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har hög personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, kreativ, snabbtänkt och har hög energi samt förmågan att arbeta i en föränderlig miljö.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 191030, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Kvalifikationer

  • Du har 1-2 års erfarenhet av att arbeta som Tech Recruiter/Researcher
  • Du är van att använda telefonen som arbetsredskap
  • Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i Java

Omfattning

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Publ. datum

2019-05-17

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Klara Renberg

Kvalifikationer

  • Du har 1-2 års erfarenhet av att arbeta som Tech Recruiter/Researcher
  • Du är van att använda telefonen som arbetsredskap
  • Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i Java