TALENT ACQUISITION PARTNER TILL KUND I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Är du sugen på en roll där du får bygga upp en avdelning från scratch? Då är detta rollen för dig! Till vår kund söker vi nu en Talent Acquisition Partner som kommer vara med och bygga upp Talent Acquisition avdelningen tillsammans med head of Talent Acquisition. I rollen kommer du arbeta med rekrytering för roller som exempelvis ingenjörer inom elektronik, mekanik, machine learning, inköp, HR, finans med mera. En riktigt spännande roll för dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Talent Acquisition Partner tror vi att du är en driven, engagerad och relationsbyggande person. Vi tror också att du är en person med mycket motivation!

Tillträde och ansökan

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid och vår kund ser start för rollen så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa i 6 månader. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av rekrytering.
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-01-14

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Mikaela Carlsson

+46 76 511 56 11 mikaela.carlsson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av rekrytering.
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Ansök tjänsten