TALENT ACQUISITION COORDINATOR

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett börsnoterat IT-program- och IT-serviceföretag söker vi nu en Talent Acquisition Coordinator! Rollen innebär att du kommer vara ansvarig för att utveckla och underhålla en talangpipeline. Huvudmålet är att identifiera, bedöma och föra topptalanger genom olika kanaler och aktiviteter. Du kommer sourca potentiella och passiva kandidater som använder både befintliga och nya system samt andra tillämpliga verktyg som t.ex. sociala medier. Du kommer arbeta nära anställande chefer för att förstå tekniska krav för rollerna, funktionen och hur den passar in i organisationen och du kommer även arbeta nära teammedlemmar för att hitta det bästa sätt att attrahera och rekrytera kandidater.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker en driven, energisk och kommunikativ person som kan hjälpa vår kund att hitta, attrahera och nå topptalanger inom IT. För att lyckas i rollen som Talent Acquisition Coordinator krävs det att du är social, nyfiken, ansvarstagande och självgående. Du stimuleras av att bygga relationer och trivs att arbeta i ett högt tempo. Andra egenskaper vi tror du har är förmågan att planera, prioritera och strukturera ditt arbete.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 2022-12-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund med kontor i Stockholm men du har möjlighet att arbeta 100% remote. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2022-05-16. Sökord: Talent Acquisition Coordinator, TA Coordinator, Talent Acquisition Specialist, TA Specialist, Personalspecialist, Rekryterare, Recruiter, Rekrytering, Recruiting, Personalvetare, Human Resources, HR, Stockholm, Remote

Kvalifikationer

  • Vi ser helst att du har en relevant akademisk bakgrund, såsom en personalvetarexamen
  • Tidigare erfarenhet av Workday
  • Flytande i svenska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-05-12

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jennifer Norin

+46 70 838 03 96 jennifer.norin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Vi ser helst att du har en relevant akademisk bakgrund, såsom en personalvetarexamen
  • Tidigare erfarenhet av Workday
  • Flytande i svenska
Ansök tjänsten