SÄLJARE / KONSULTFÖRMEDLARE

Arbetsuppgifter

Är du den Konsultförmedlare vi söker? Vår kund söker dig med någon typ av bakgrund inom försäljning, till rollen som de själva kallar för "Business Enabler". I rollen kommer du ha löpande kontakt med kunder och konsulter för att hitta den bästa matchen for olika konsultuppdrag. Du kommer främst fokusera på roller inom IT, teknik och R&D, men även andra typer av roller kan förekomma. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ta emot uppdragsförfrågningar från kunder, där du sedan löpande nätverkar med kund och konsulter för att tillsätta uppdrag. Du kommer även granska CVn och göra vissa administrativa arbetsuppgifter. Du kommer samarbeta tillsammans i team, men kommer arbeta mycket självständigt där ditt arbete utvärderas på ett individuellt plan. För att trivas i rollen är man om sig och kring sig för att kunna arbeta proaktivt, duktig på att skapa goda relationer och man trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Låter det här som en roll för dig? Tveka inte på att söka redan idag då intervjuer sker löpande.

Företagsuppgifter

Vår kund är nya tidens konsultbolag och verkar inom konsultförmedling. Kontor finns beläget centralt i Stockholm där det idag sitter omkring 16 personer. På företaget är det högt i tak där alla har möjlighet att komma med input och förslag, och framgångar tycker de är något som ska firas, antingen med någon trevlig AW eller målresa! Vår kund bygger långsiktiga relationer runt om i världen, och de har stora globala kunder som de dagligen levererar specialister till. Vår kund ser nu fram emot att få en ny kollega i denna roll!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För rollen som Konsultförmedlare / Business Enabler lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är en person med skinn på näsan samtidigt som du är relationsskapande. Vi ser också att du har god egen disciplin, kan hantera motgångar samt är positiv och framåt. Du har förmågan att arbeta snabbt och proaktivt och kan enkelt växla mellan arbetsuppgifter.

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Mikaela Carlsson. Detta är en heltidstjänst med kontorstider. Du blir anställd direkt hos vår kund med provanställning om sex månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sökord: konsultmäklare, konsult, konsultchef, försäljning.

Kvalifikationer

  • Du har vana av att jobba mot uppsatta mål.
  • Du har erfarenhet av någon typ av försäljningsarbete.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskap inom teknik och IT är meriterande men inte ett krav.
  • Andra språkkunskaper, gärna indiska, är meriterande men inte ett krav.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-04-29

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Mikaela Carlsson

+46 76 511 56 11 mikaela.carlsson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har vana av att jobba mot uppsatta mål.
  • Du har erfarenhet av någon typ av försäljningsarbete.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskap inom teknik och IT är meriterande men inte ett krav.
  • Andra språkkunskaper, gärna indiska, är meriterande men inte ett krav.
Ansök tjänsten