REKRYTERINGSASSISTENT TILL RETAILBOLAG INOM MODE!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Rekryteringsassistent/Konsulthanterare till vår retailkund inom mode! Du kommer tillhöra en avdelning som utvecklar och driver lösningar för online och marknad. Exempelvis jobbar de med digital marknadsföring, system för produktinformation och lösningar för att kunna erbjuda en optimal shoppingupplevelse till kunder online. Älskar du att jobba med administration och vill arbeta på en organisation med högt tempo, framgångsrik leverans och härlig teamkänsla? Här är din möjlighet! Du kommer att arbeta när personalansvariga med ett stort fokus på att supportera med administrativa uppgifter som rör konsulter. I rollen ingår uppgifter så som: - Administrera hela processen från start till slut för konsulter, så som att registrera jobbannonser, boka intervjuer, skapa användarkonton och beställa utrustning vid onboarding. - Säkerställa att onboarding-processen går bra och informera stakeholders om pågående processer. - Ge support och svara på frågor från stakeholders och konsulter. - Delta i resursmöten och ge inputs när det behövs. - Kommunicera och samarbeta med hela avdelningen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget utförs hos vår kund i Stockholm.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för människor och gillar att ha mycket kontaktytor på jobbet. Du arbetar både självständigt och tar initiativ, samtidigt som är en teamplayer! Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, social och en riktig problemlösare!

Tillträde och ansökan

Heltid, 40 h/vecka. Vår kund önskar start 2019-03-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2019-08-31 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Rekryteringsassistent, Konsultansvar, HR, HR-assistent, HR-adminstratör, mode, retail.

Kvalifikationer

  • Du är en mycket god administratör.
  • Du har erfarenhet av liknande uppgifter sedan tidigare.
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-02-01

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Malin Jagerholm

08 525 24 012 malin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du är en mycket god administratör.
  • Du har erfarenhet av liknande uppgifter sedan tidigare.
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.