REKRYTERARE TILL INHOUSE TEAM

Arbetsuppgifter

I sammarbete med vår kund som är en stor och global aktör inom telekom söker vi nu efter dig som är en social och kommunikativ och söker efter ditt nya uppdrag som Rekryterare. Rollen innebär att du kommer ingå i vår kunds rekryterar team som består av 6 kollegor, där du kommer ha en viktig och avgörande roll i deras arbete att hitta rätt kandidater. Tillsammans med ditt team kommer ni ha ansvar för både externa och interna rekryteringar till alla olika positioner inom bolaget. I din roll kommer du ha ansvar för hela rekryteringsprocessen i allt från att skriva annonser, ansvara för search och ta emot ansökningar samt hålla i intervjuer och ta referenser. För att passa i rollen ser vi gärna att du har någon tidigare erfarenhet av liknande arbete och som persone är du serviceinriktad med fokus på att alltid hålla hög kvalitet på ditt arbete och i dina rekryteringsprocesser. En spännande roll för dig som vill arbeta med rekrytering på ett globalt företag med ansvar flera olika roller.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd i Kista.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Rekryterare hos vår kund ser vi gärna att du är social och utåtriktad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du trivs när det händer mycket och har lätt för att ta egna initiativ och hitta lösningar där andra ser problem. Vidare ser vi gärna att du har hög kommunikativ förmåga, gillar att samarbeta och drivs av att göra människor i din omgivning nöjda.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2019-08-19, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Rekryterare, Talent acquisition specialist, HR, Konsultchef, Personal, Telekom, Inhouse

Kvalifikationer

  • Du har 1-3 års erfarenhet av arbete inom rekrytering
  • Du har eftergymnasial utbildning inom Personavetenskap eller liknande
  • Flytande i både tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du är en doer som trivs med att arbeta i nära samarbete med ditt team

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-23

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Klara Renberg

klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 1-3 års erfarenhet av arbete inom rekrytering
  • Du har eftergymnasial utbildning inom Personavetenskap eller liknande
  • Flytande i både tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du är en doer som trivs med att arbeta i nära samarbete med ditt team