REKRYTERARE TILL GLOBALT MUSIKSTREAMING FÖRETAG

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund söker vi en rekryterare. Som rekryterare ges du ett övergripande ansvar för hela rekryteringsprocessen, d.v.s. från första kontakten till avtalsskrivning. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade och samarbetsvilliga personer som tycker att det är viktigt att ha det bra på jobbet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. annonsutformning, research, telefonintervjuer, sälj och fysiska intervjuer. Har du ett eget nätverk så är det en fördel.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Du är driven, kommunikativ, prestigelös och resultatorienterad. Du brinner för rekrytering och gör att lltid det lilla extra för att få nöjda kunder och medarbetare. Du gillar att arbeta i team och har ett öga för detaljer.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-09-30 t om 2020-04-01. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.OBS!! Ansökan måste vara på engelska.

Kvalifikationer

  • 2-3 års erfarenhet av rekrytering
  • Van användare av officepaketet
  • Akademisk utbildning i relevant område

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-09-11

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • 2-3 års erfarenhet av rekrytering
  • Van användare av officepaketet
  • Akademisk utbildning i relevant område