REKRYTERARE TILL BOLAG SPECIALISERADE INOM IT

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Rekryterare till vår kund, ett rekryteringsbolag specialiserade inom IT, Teknik och Systemutveckling. Du kommer att arbeta operativt med alla dela i rekryteringsprocessen, t.ex. skapa kravprofiler, skapa och publicera annonser, arbeta med ett aktivt urval och research, hantera ansökningar samt delta i anställningsintervjuer. Vidare kommer du som Rekryterare även att hantera referenstagning och rekryteringsadministration vid anställning. Som Rekryterare hos vår kund kommer dagligen att arbeta med erfarna beställare, därför söker nu vår kund söker nu en Rekryterare med erfarenhet av samtliga delar i rekryteringsprocessen samt god förståelse för olika IT-roller.

Företagsuppgifter

Som Rekryterare kommer du att arbeta hos vår kund som är ett rekryteringsbolag i framkant. Vår kund specialiserar sig på rekryteringsuppdrag till sina kunder inom IT, Teknik och Systemutveckling. Du välkomnas till ett team med 12 kollegor som sitter i fräscha, moderna lokaler norr om centrala Stockholm. Hos vår kund präglas den interna atmosfären av professionalitet, flexibilitet, kunskap och självklart – att ha roligt på vägen! Vår kund är ett familjärt bolag med erfarna specialister inom en stor bredd av områden, där du utan tvekan kommer kunna hitta fler som delar just din passion. Kundens har i dagsläget över 350 konsulter anställda som finns ute hos Sveriges ledande företag inom ett flertal olika branscher.

Personliga egenskaper

Som Rekryterare hos vår kund tror vi att du har en god vana av att arbeta självständigt med flera rekryteringsprocesser parallellt. Du är trygg i dig själv och är van att arbeta i högt tempo. Vidare tror vi att du som Rekryterare har ett naturligt eget driv, har god koordineringsförmåga, är strukturerad och noggrann samt har ett bra helhetsperspektiv. Vi tror även att du som Rekryterare har en förmåga att bemöta nya utmaningar med en positiv approach.

Tillträde och ansökan

Heltid, start OMGÅENDE t.o.m. 2018-04-30, med god möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Research, HR, IT, ITrekrytering, Rekryteringsprocess

Kvalifikationer

  • Du har 2-3 års erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen
  • Du har god förståelse och intresse för verksamhetsnära IT
  • Du behärskar Svenska och Engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat med search eller rekrytering av IT profiler

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-24

Lön

Fast, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 2-3 års erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen
  • Du har god förståelse och intresse för verksamhetsnära IT
  • Du behärskar Svenska och Engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat med search eller rekrytering av IT profiler