REKRYTERARE SÖKES INTERNT TILL JOBBUSTERS I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Är du den nya kollega och Rekryterare vi söker? I rollen som Rekryterare kommer du framförallt rekrytera tjänster inom Administration, Ekonomi, Försäljning, Marknad och HR till våra kunder i Stockholm och Göteborg. Även andra orter i Sverige kan förekomma. Behoven är ofta brådskande, vilket gör att rekryteringsprocessen får anpassas efter situation och kan ske i högt tempo under perioder. Din spännande utmaning blir att hitta rätt match genom annonsering, externa search i databaser samt nätverkande med kandidater. Du har nära kommunikation med kunder och samarbetspartners i rekryteringsprocesserna. Kombinerat med rekrytering, finns det utrymme för att vara delaktig i andra interna projekt. Här hör vi gärna vad som skulle intressera just dig!

Vad kunden erbjuder

Vi erbjuder dig en flexibel och dynamisk roll i en entreprenöriell företagsmiljö. JobBusters vill vara en modern arbetsgivare med fokus på digitalt arbetssätt, lönsamhet och hälsa! Här har du möjlighet att påverka, inte bara din egen men också företagets framtid! Vi har vårt kontor i 7A Posthusets fina lokaler på Vasagatan i centrala Stockholm. Ditt arbete kan också till stor del skötas digitalt, vilket öppnar upp till ett fantastiskt flexibelt arbetssätt! Hos oss erbjuds du en trygg anställning enligt kollektivavtal och förutom din lön har du tjänstepension, friskvårdsbidrag, tillgång till Benifys förmånsportal med mängder av bra rabatter och förmåner och Bluecall, ett digitalt verktyg för din psykiska hälsa. Vid goda prestationer finns mycket goda möjligheter till utveckling både personligen och i företaget. Du som söker ska tycka om att arbeta i ett snabbväxande företag med korta beslutsvägar och högt tempo. Du kommer att vara en del av ett team som består av kompetenta och härliga kollegor.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

På JobBusters värdesätter vi i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder! Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från rekryteringsrollen kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du tycker om att ta kontakt med nya människor och har en god kommunikationsförmåga. På JobBusters skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Tillträde och ansökan

Heltid. Du kommer erbjudas en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. Start enligt överenskommelse, men vi önskar gärna att du har möjlighet att starta under juni månad. Skicka in din ansökan snarast, då urval sker löpande. Personlighetstest kommer genomföras. Vi ser fram emot din ansökan! Sökord: Rekryterare, rekrytering, rekryteringskonsult, HR, recruiter, recruitment, bemanning, konsultchef, consultant manager

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av rekrytering. Stort plus om du har erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen.
  • Du har en passande eftergymnasial utbildning inom t.ex. personal/HR/rekrytering/försäljning.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat och känner dig bekväm med engelska då det krävs för tjänsten.
  • Du är en vass administratör och har goda kunskaper i Office-paketet.
  • Meriterande om du har erfarenhet av försäljning.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2021-06-01

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Johanna Johnsson

+46 72 188 33 99 johanna.johnsson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av rekrytering. Stort plus om du har erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen.
  • Du har en passande eftergymnasial utbildning inom t.ex. personal/HR/rekrytering/försäljning.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat och känner dig bekväm med engelska då det krävs för tjänsten.
  • Du är en vass administratör och har goda kunskaper i Office-paketet.
  • Meriterande om du har erfarenhet av försäljning.
Ansök tjänsten