MARKNADSKOORDINATOR / CONTENT CREATOR INOM EMPLOYER BRANDING TILL MODEBOLAG

Arbetsuppgifter

Har du en passion för Employer Branding, mode och IT? Vår kund genomför en förändringsresa och söker nu någon som kan stärka deras team och vill sprida ordet som en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom IT! Som en specialist inom Employer Branding kommer du att vara en del av kundens People & Talent-team där ditt uppdrag är att placera dem som en topp-teknisk arbetsgivare med sikte på att locka och engagera de bästa talangerna inom tekniken. Du kommer att dela företagets historia - vem dem är, resan dem är på och vart dem ska - på bästa möjliga sätt. Det är med stolthet du kommer att driva och ha äganderätt till interna och externa arbetsgivarbranschaktiviteter, både med strategisk och operativ inriktning. Kunden är ett värdedrivet företag. De är ett team och dem delar sin kunskap och kompetens. Dem jobbar hårt och har kul medans dem gör det! Du kommer att ta ett stort ansvar från början och kunna bidra med massor av idéer.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Du är en naturlig innehållsskapare och mycket bra att köra intern och extern kommunikation. Du har en stark analytisk förmåga där du kan se hela livscykeln och resultatet av varumärkesinitiativ. Kunden arbetar i en ständigt föränderlig miljö och ingen dag är som den andra. Letar du efter en snabbrörlig entreprenörsmiljö där du kan vara en del av att bygga och behålla en enastående förstklassig kandidat- och anställderfarenhet, då är detta din möjlighet! Vi tror att du är social, kommunikativ, sales-minded och en ambitiös lagspelare som har en stark drivkraft och optimism.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan på engelska i Word-format snarast! Keywords: Employer Branding, Arbetsgivarvarumärke, Marknad, PR, Kommunikation, Communication, Marketing, Employer Brand, social media

Kvalifikationer

  • Vi tror att du för närvarande arbetar med Employer Branding med minst 2 års erfarenhet inom området, helst inom tech.
  • Du har erfarenhet av att driva events
  • Du har erfarenhet av publishing tools för text, video och bild.
  • Du talar och skriver engelska obehindrat, svenska är meriterande.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2020-03-16

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Malin Johansson

08-525 240 24 malin.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Vi tror att du för närvarande arbetar med Employer Branding med minst 2 års erfarenhet inom området, helst inom tech.
  • Du har erfarenhet av att driva events
  • Du har erfarenhet av publishing tools för text, video och bild.
  • Du talar och skriver engelska obehindrat, svenska är meriterande.