LÖNEKONSULT TILL VÄXANDE BOLAG

Arbetsuppgifter

Är du en erfaren Lönekonsult som söker efter nya utmaningar? Som Lönekonsult arbetar du med sedvanliga löneuppgifter, vilket ger dig en snabb utveckling och passar dig som gillar variation, uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Du arbetar självständigt med hela lönekedjan från ax till limpa. Till hjälp har du ditt team där ni arbetar nära och hjälper varandra i olika frågor.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen söker vi dig som är effektiv, har eget driv och ser lösningar istället för problem. Som person tror vi att du är en positiv lagspelare som gillar att hjälpa dina kunder och kollegor på ett proaktivt sätt. Vidare är du flexibel, har framåtanda och vågar prova dig fram. Eftersom rollen innefattar mycket kundkontakt stimuleras du av att ha kontakt med flera olika typer av människor, är lyhörd och inser vikten av god service.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och det är ett uppdraget på 3 månader med möjlighet till förlängning efter det. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Kontoret ligger i Torslanda. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Lönekonsult, Göteborg,

Kvalifikationer

  • Arbetat med svenska löner i ca 5 år
  • God systemvana
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande om arbetat i Aditro

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2020-03-20

Lön

Enligt övernskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Arbetat med svenska löner i ca 5 år
  • God systemvana
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande om arbetat i Aditro