LÖNEADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter

Har du eftergymnasial utbildning inom lön och god erfarenhet inom löneadministration? Då kan detta vara rätt roll för dig! Vi söker en erfaren Löneadministratör till vår statliga kund inom elförsörjning. I rollen som Löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta med löpande löneadministration och reseräkningar, kontera fakturor, utfärda olika typer intyg och rekvisitioner för terminalglasögon, administration för förmånsbilar, löneväxling m.m. Du kommer även hantera nyanställd och administration kring deras profil och lön. I din roll har du även en viktig funktion som support i frågor gällande lön och löneadministration från medarbetare och chefer. Du kommer att ingå i ett större löneteam där man hjälper varandra och jobbar i nära samarbete.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Löneadministratör tror vi att du som person har fallenhet för administrativa arbetsuppgifter, god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Samtidigt arbetar du självständigt och målinriktat, är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund ser start för rollen i början av december och uppdraget förväntas löpa till minst november 2023, med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år eller anställning direkt hos vår kund. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Sundbyberg, Stockholm. Innan uppdraget kan påbörjas kommer du att genomföra en säkerhetsprövning med handläggningstid om 8-10 veckor. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-12-03. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Du har minst eftergymnasial utbildning inom löneadministration.
  • Du har arbetat med löneadministration i minst 5 år.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-11-04

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Lina Isberg

+46 73 320 49 80 lina.isberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst eftergymnasial utbildning inom löneadministration.
  • Du har arbetat med löneadministration i minst 5 år.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso.
Ansök tjänsten