JUNIOR LÖNEADMINISTRATÖR TILL BYGGBRANSCHEN

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en junior Löneadministratör som har minst 1års erfarenhet inom området och som har arbetat självständigt med hela löneprocessen. Du har lätt för att lära dig, snabb på att sätta dig in nya arbetsuppgifter och intresserad av att vilja utvecklas vidare inom området. Ett perfekt uppdrag för dig som vill ta nästa steg i karriären och få möjlighet att bredda ditt CV inom löneområdet. Här kommer du att arbeta tillsammans med ett team bestående av 4-5 personer och du kommer att arbeta med registrering av manuella underlag.

Företagsuppgifter

Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom byggbranschen. Arbetsplatsen är belagd i Solna.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vår kund värdesätter personliga egenskaper högt i denna sökning! Vi söker dig, en junior och driven Löneadministratör som är villig att lära dig nytt och som är snabb på att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är noggrann och trivs med administrativa arbetsuppgifter.

Tillträde och ansökan

Heltid, start OMGÅENDE och ca 6 månader fram med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Löneadministratör, HR-administratör, Lön, HR, Junior

Kvalifikationer

  • Du har minst 1 års erfarenhet inom löneadministration.
  • Du har erfarenhet av att arbeta självständigt i hela löneprocessen.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Solna

Publ. datum

2018-04-06

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 1 års erfarenhet inom löneadministration.
  • Du har erfarenhet av att arbeta självständigt i hela löneprocessen.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.