HR- KONSULT INOM COMPENSATION & BENEFITS KONSULT SÖKES TILL ETT SPÄNNANDE INTERNATIONELLT BOLAG

Arbetsuppgifter

Är du en vass Compensation & Benefits konsult som söker efter nya utmaningar? Detta är ett spännande internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Du kommer att vara ett stöd åt rekryterare och externa leverantörer. Du kommer att ge professionell vägledning och support med relevanta analyser och insikter till HR och företagsorganisationen. Du kommer att ha en nyckelroll i teamet och även sköta all uppdatering på intranätet med mera.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och systematisk med en god förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete. Du har en förmåga att arbeta fokuserat för att nå mål på lång sikt och gör det med ihärdighet, energi och engagemang, även om du stöter på motgångar på vägen. Du är även problemlösande och analytiskt lagd. Vidare är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann då arbetet innefattar mycket detaljer och riktlinjer som det är av största vikt att följa.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 191231 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Compation & benefits, HR-konsult, HR-Consultant

Kvalifikationer

  • Du har en akademisk examen i relevant område
  • Du har 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Det har mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Flytande i engelska, i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-17

Lön

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Klara Renberg

Kvalifikationer

  • Du har en akademisk examen i relevant område
  • Du har 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Det har mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Flytande i engelska, i tal och skrift