HR BUSINESS PARTNER

Arbetsuppgifter

Till vår kund som vi finner inom bilindustrin söker vi nu efter en HR Business Partner för att stärka upp HR BP-funktionen. HR-funktionen består idag av 13 kollegor inom sektionerna Global Mobility, Lön, HR Digitalisering, Rekrytering, och HR Business Partner. Alla har ett mångsidigt arbete med fokus på att tillhandahålla HR-tjänster till partnerföretag inom kunden, och även internt arbete för att utveckla och stödja HR-funktionen. Din roll som HR Business Partner kommer ha en bred omfattning och bland annat bestå av att utveckla processer och policyer, operativt såväl som strategiskt arbete. Fokus kommer att vara både internt och externt gentemot kunderna. I din roll som HR Business Partner kommer du arbeta nära ledare för att anpassa HR-initiativ, driva utveckling inom områden så som kultur, värderingar och förändringsledning. Du kommer även hantera resursplanering samt personalintroduktion.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att ha rätt förutsättningar för att bli framgångsrik i rollen som HR Business Partner har du minst några års erfarenhet från en bred HR Business Partner-roll och är van att arbeta i en internationell miljö. Du trivs med det mångsidiga arbetet som följer med att arbeta i ett ganska nyetablerat företag och vill bidra till att utveckla verksamheten genom att vara nyfiken, proaktiv och pragmatisk.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v på plats hos kunden. Vår kund önskar start i november och uppdraget förväntas löpa till och med 2023-03-31, med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Göteborg. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande. Deadline för ansökningar är 2022-11-10 klockan 10:00. Sökord: HR Business Partner, HR BP, Human Resources

Kvalifikationer

  • Du har 3-5 års erfarenhet av en bred HR Business Partner roll.
  • Du har en akademisk examen inom relevant område.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i ett internationellt företag.
  • Du kommunicerar väl på engelska och svenska.
  • Du är van att arbeta i HR-system.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2022-11-03

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Johanna Johansson

+46 76 719 66 61 johanna.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 3-5 års erfarenhet av en bred HR Business Partner roll.
  • Du har en akademisk examen inom relevant område.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i ett internationellt företag.
  • Du kommunicerar väl på engelska och svenska.
  • Du är van att arbeta i HR-system.
Ansök tjänsten