HR-ANSVARIG/TALENT & CULTURE MANAGER SÖKES TILL SNABBVÄXANDE BOLAG INOM IT

Arbetsuppgifter

Som HR-ansvarig hos vår kund arbetar du kontinuerligt med att förvalta och förbättra HR-processer inom bolaget på en såväl operativ som strategisk nivå. En stor del av ditt arbete syftar till att attrahera och rekrytera rätt personer så att bolaget kan fortsätta växa och utvecklas. Utöver rekrytering arbetar du kontinuerligt med processer och rutiner för att chefer och medarbetare ska kunna utföra sitt arbete på ett hållbart sätt och fortsätta utvecklas. För att trivas i rollen som HR-ansvarig bör du ha ett genuint intresse för människor och utveckling och du har med fördel tidigare erfarenhet av att arbeta nära frågor som berör företagskultur och employer brand. Som HR-ansvarig arbetar du i ett nära samarbete med samtliga chefer i Norden, ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till CEO.

Företagsuppgifter

Företaget erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, attrahera och rekrytera talanger och används dagligen av både stora som små organisationer, inom både privat och offentlig sektor, som vill ha en effektiv rekryteringsprocess och därmed öka chanserna att hitta den rätta kandidaten. Systemet används dagligen av HR-personer, rekryterare och chefer som ska rekrytera personer till sina organisationer. Idag är dom ca 50 anställda fördelat i Norden. Tjänsten är på företagets huvudkontor på Södermalm, Stockholm.

Vad kunden erbjuder

Företaget är snabbt växande på marknaden och erbjuder idag Sveriges mest använda rekryteringssystem. Du välkomnas till en arbetsplats med stort engagemang och gemenskap där kreativitet och nya idéer är högt uppskattat. Företaget bjuder regelbundet in till aktiviteter såsom After Work och interna föreläsningar och har ett generöst friskvårdsbidrag.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och relationsskapande med ett genuint intresse av att arbeta med människor. För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk och lyhörd samtidigt som du har ett utvecklat affärsmannaskap och förståelse för hur HR kan bidra till bolaget tillväxt och utveckling. Vidare har du en serviceorienterad och professionell inställning men hög integritet.

Tillträde och ansökan

Heltid. Start ASAP. Både direktrekrytering och konsultuppdrag är aktuellt. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: HR, HR-ansvarig, talent & Culture Manager, rekrytering, HR-processer, processer, employer brand, chef, chefsjobb, jobb, arbetsmiljö, avtal, förhandling, search, företagskultur, konsult.

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av search och rekrytering på avancerad nivå
  • Du har erfarenhet av avtalsskrivning, förhandling och arbetsmiljöfrågor
  • Övergripande HR-processer, företagskultur och employer brand
  • Det är meriterande om du har arbetat i bolag i tillväxt samt arbetsrätt i övriga nordiska länder
  • Det är meriterande om du har relevant akademisk utbildning

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-05-04

Lön

Fast, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av search och rekrytering på avancerad nivå
  • Du har erfarenhet av avtalsskrivning, förhandling och arbetsmiljöfrågor
  • Övergripande HR-processer, företagskultur och employer brand
  • Det är meriterande om du har arbetat i bolag i tillväxt samt arbetsrätt i övriga nordiska länder
  • Det är meriterande om du har relevant akademisk utbildning