ERFAREN REKRYTERINGSSPECIALIST

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsspecialist ingår du i företagets HR-avdelning och kommer tillsammans med en kollega ansvara för verksamhetens interna rekrytering, främst med hjälp av verktygen LinkedIn och Talent Recruiter. Som rekryteringsspecialist är du ett stöd till chefer vid framtagning av kravprofil för att sedan självständigt driva dina rekryteringsprocesser från början till slut vilket också innefattar annonsskrivning, publicering av annons, search, intervjuer, möten och avstämningar med rekryterande chef samt presentation av kandidater. Avdelningar som du kommer rekrytera till är bland annat Upphandling, Teknik/IT, Projekt- och programledning, Ekonomi, Kommunikation och HR. För att trivas i rollen söker du dig gärna till en position med mycket eget ansvar och högt arbetstempo.

Företagsuppgifter

Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom infrastruktur. Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som Rekryteringsspecialist söker vi en person med god förmåga att skapa relationer i kombination med ett genuint intresse för rekrytering och matchning. Du behöver vara självständig och effektiv i ditt arbetssätt med en förmåga att skapa långsiktighet i kandidatrelationerna. Som rekryteringspecialist arbetar du under högt tempo och för att lyckas i rollen behöver du vara en fena på att snabbt sätta dig in i verksamhetens behov och översätta det i kompetens och kvalifikationer.

Tillträde och ansökan

Heltid med start 180205 t.o.m.181231, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har minst fem års erfarenhet som rekryterare och har erfarenhet av att driva dina processer självständigt
  • Du har tidigare arbetat med search och har mycket god kunskap i LinkedIn Recruiter
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i rekryterings/annonsverktyg

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-23

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 23 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst fem års erfarenhet som rekryterare och har erfarenhet av att driva dina processer självständigt
  • Du har tidigare arbetat med search och har mycket god kunskap i LinkedIn Recruiter
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i rekryterings/annonsverktyg