UTESÄLJARE TILL APIROSPORT

Arbetsuppgifter

JobBusters söker nu på uppdrag av Apirosport en duktig Utesäljare till kontoret i Bromma. I rollen som Utesäljare kommer du att arbeta med att driva och utveckla försäljningen av träningsutrustning. Du har ett helhetsansvar för ett geografiskt område och tillbringar en stor del ute på fält i halva Stockholm som sträcker sig till exempel till Jönköping. Du arbetar ute på fält ca 4 av 5 dagar i veckan. Vidare kommer du att arbeta med både befintliga och nya potentiella kunder, och oavsett ny eller befintlig kund kommer du alltid att ha fokus på att vara Apirosports varumärke och ansikte utåt. Då detta är en tjänst där du som Utesäljare arbetar ute på fält kommer du till din hjälp självklart att ha en tjänstebil.

Företagsuppgifter

Apirosport är en av de marknadsledande aktörerna i att erbjuda helhetslösningar av gym- och träningsutrustning, utbildning samt service av högsta klass. Företaget servar sina kunder med allt från planering av inredning till installation, finansiering och uppföljning! Apirosport arbetar med ledande varumärken så som Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Reebok och Ziva. Kunderna är främst gym, idrottsföreningar, hotell och företag av olika storlekar. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg samt ett sälj- och servicekontor i Stockholm, idag har bolaget 18 anställda.

Vad kunden erbjuder

I rollen som säljare på Apirosport får du ett omväxlande säljjobb med mycket frihet i en spännande bransch. Du kommer att jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar. Här är det högt i tak och det förs en öppen dialog där kreativa idéer värderas högt. Du kommer att arbeta i ett team med kompetenta och trevliga kollegor som har kul på jobbet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som säljare söker vi dig som är hungrig på att utvecklas och som har siktet inställt på att bli en framgångsrik och duktig säljare. Du besitter en stor vilja av att vilja utvecklas och har ett stort intresse av att ständigt vilja lära dig mer. Vidare är du social, driven och gillar att skapa goda relationer med kunderna. Du kan arbeta självständigt men är även en god lagspelare då samarbete med större kunder förekommer.

Tillträde och ansökan

Heltid, start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, Apirosport tillämpar 6 månaders provanställning. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: säljare, B2B, fältsäljare, utesäljare, utesälj, träning, sälj, fältsälj, stockholm, träning,

Kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Vi blir extra intresserade om du tidigare har arbetat med försäljning inom träning och har god självdisciplin, men det är ej ett krav.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Publ. datum

2018-07-03

Lön

Lön + provision

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709- 788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Vi blir extra intresserade om du tidigare har arbetat med försäljning inom träning och har god självdisciplin, men det är ej ett krav.