SÄLJARE TILL SNABBVÄXANDE STARTUP, SOM GILLAR ATT STÄNGA AFFÄRER

Arbetsuppgifter

Vill du tjäna riktigt bra med pengar utan att behöva jobba med prospektering eller ringa kalla samtal? På Weblify behöver du inte oroa dig för att boka möten, varje dag serverar de dig 4-6 bokade möten. Allt du behöver göra är att demonstrera deras produkt och stänga affären! ”Föreställ dig att du kan se din nya hemsida innan du ens bestämt dig för att köpa den”. På Weblify utformar de designen innan kunden bestämmer sig för att köpa den. Gissa om deras kunder blir mer intresserade av att köpa produkten? Weblify har utfört mellan 4000-5000 möten och sålt över 400 webbplatser till företag i alla storlekar, i både USA och Sverige. Genom att noggrant samla in och analysera data kan de erbjuda perfektion i deras sälj. Detta har tagit dem till en punkt där dem nu säljer nya webbplatser varje dag. Weblify söker nu efter en hungrig säljare till huvudkontoret på Drottninggatan i Stockholm, som kan hjälpa dem att möta deras höga efterfrågan och stänga affärer med fler av deras heta leads.

Företagsuppgifter

Weblify grundades i november 2017 och har från första dagen växt som en raket. Hittills har Weblify vuxit från 2 till 30 personer och de saktar inte ner. De är ett företag som bygger användarvänliga hemsidor och hjälper företag att sticka ut på nätet för att få ökad trafik till deras hemsidor. De erbjuder även apputveckling, övergripande sociala media strategier till bloggar och sociala medier samt hjälper även företag att vårda deras CRM-system. Trots företagets ungdom arbetar de redan med gigantiska spelare som H&M och Paradox Interactive. År 2018 byggde deras engagerade team mer än 400 webbplatser och de strävar efter 1000+ år 2019. Weblify är ett företag som fokuserar på två saker: tillväxt och att ha roligt på jobbet. Medelåldern hos företaget är cirka 25. Weblify utökar nu teamet av säljare! Så om du vill se insidan av hur en super-snabbt växande startup ser ut. Då har du kommit till rätt ställe.

Vad kunden erbjuder

Weblify erbjuder en produkt som mer eller mindre säljer sig själv. De erbjuder en fast lön + fördelaktig provision. De har tydliga säljmanualer för hur man går tillväga på möten och över 100 videoinspelningar av tidigare försäljningsmöten att ta lärdom och tips ifrån. På Weblify erbjuds du en energisk och vinnande kultur!

Personliga egenskaper

Som person är du disciplinerad och har en stark vilja att lyckas och vara framgångsrik i din roll. Du är trygg med att genomföra möten och triggas av att stänga affärer. Vidare du är driven, resultatinriktad, ihärdig och motiverad i din försäljning samtidigt som du vill ha kul på jobbet!

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Säljare / Account Manager / Bygga hemsidor / Webbyrå / Sälj

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av försäljning via telefon.
  • Du är en closer ut i fingerspetsarna.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-02

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av försäljning via telefon.
  • Du är en closer ut i fingerspetsarna.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.