SÄLJARE SOM VILL BIDRA TILL BÄTTRE ARBETSPLATSER I NORRKÖPING

Arbetsuppgifter

Nu söker JobBusters Försäljare till vår spännande kund Rahmqvist AB! Eric Rahmqvist AB är en internationell företagsgrupp bestående av nio varumärkesdivisioner och har drygt 400 anställda. De finns representerade i 16 länder och har egna försäljningsbolag i 10 länder. Eric Rahmqvist är specialister på allt som har med arbetsplatser, kontorsmaterial och dess användning att göra. De utvecklar smarta produkter som hjälper kunder att arbeta effektivare och hälsosammare för att göra människors jobb lite enklare, tryggare och roligare. Som Försäljare kommer du att arbeta med försäljning av Rahmqvists produkter och arbeta mot uppsatta mål. Nyckeln till framgång är en bra start! Du kommer att erbjudas en personlig säljcoach som kommer att guida dig din första tid hos vår kund. Som Försäljare hos vår kund erbjuds du en plats på Rahmqvist College där du får en 3 stegs utbildning för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Företagsuppgifter

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.Du kommer att arbeta hos vår spännande kund i Norrköping!

Personliga egenskaper

För att lyckas som Säljare är det viktigt att du har ett affärssinne och att du är orädd för att prata med människor. Du arbetar gärna självständigt och har ett starkt driv till att utvecklas i din roll. Vi ser gärna att du har ett entreprenörstänk och är disciplinerad. Du har svårt att sitta still och njuter av att få vara ute och jobba på fältet.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. . Sökord: säljare, försäljning, sälj

Kvalifikationer

  • Du har körkort
  • Det är meriterande men inget krav med tidigare säljerfarenhet

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Norrköping

Publ. datum

2019-10-08

Lön

Rörlig lön Prestationslön samt garantilön under utbildningsperioden

Kontaktperson

Charlene Trowell

072 396 69 00 charlene@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har körkort
  • Det är meriterande men inget krav med tidigare säljerfarenhet