SÄLJARE MED ERFARENHET AV B2B

Arbetsuppgifter

Är du en engagerad säljare med känsla för hur en god kopp kaffe ska smaka? Då kan du vara vår kunds nya säljare! Café Bar söker nu en engagerad säljare med några års erfarenhet av försäljningsyrket med känsla för affärsmannaskap. Som säljare ansvarar du för försäljningen i ditt område med eget kundansvar, du kommer vara verksam i norrortsområdet. Rollen innebär att systematiskt och strukturerat söka upp, bearbeta, skapa affärer och relationer som leder till ökad tillväxt och marknadsandelar i ditt distrikt. Du kommer arbeta med kunder av varierande storlek och behov vilket kräver att du är lyhörd för vad varje kund behöver och utifrån det presentera den bästa lösningen. Du kommer vara en del av ett härligt gäng som värdesätter vikten av att ha roligt på jobbet och att gemensamt prestera över kundens förväntan!

Företagsuppgifter

Café Bar är ett företag vars passion är att leverera perfekta kaffe till kontor, butikskedjor och restauranger. Företaget arbetar rikstäckande och finns på 22 orter runtom i Sverige. Tack vare företagets säljare, projektledare, kaffecoacher, smakexperter och servicetekniker levereras kompletta kaffelösningar i form av automater, ingredienser och service.

Vad kunden erbjuder

Café Bar erbjuder goda möjligheter att utvecklas i din roll som säljare, genom arbetsglädje, rätt kompetens och lönsamhet kan företaget utvecklas och därmed även medarbetarna. Du kommer att tillhöra ett familjärt gäng som är nytänkande, stöttande och engagerande. Sammanhållning och gemenskap beskriver väl den rådande kulturen på företaget. Som arbetsverktyg får du telefon, laptop, surfplatta och tjänstebil. Regelbundna After Work och sedvanliga tillställningar (läs firmafest) erbjuds!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som säljare ser vi att du är genuint intresserad av försäljning och har viljan att hela tiden utvecklas i din yrkesroll. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har god förståelse för affären. Som person värdesätter du ett gott samarbete, goda relationer med såväl kollegor som kunder samt är ödmjuk och prestigelös i din approach. Vi ser även att du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du är flexibel och öppen för förändring. Behöver vi nämna att du bör tycka om kaffe för att lyckas i rollen?

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Säljare, B2B, försäljning, affärmannaskap

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna B2B
  • Du har talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning
  • Du har körkort

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-02-07

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 23 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna B2B
  • Du har talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom försäljning
  • Du har körkort