SÄLJARE/ACCOUNT MANAGER TILL MEDIEHUS I CENTRALA STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en Säljare/Account Manager till vår kund som är ett av Stockholms största mediehus med ett starkt och attraktivt varumärke. Vår kund söker Säljare/Account Manager som är förtroendeingivande och kan skapa goda relationer både via telefon och personliga möten. Som Accont Manager jobbar du med en del av mediehuset som fokuserar på platsannonsering och rekrytering. Du hjälper företag att annonsera rätt, för att nå ut till rätt kandidater. Hos vår kund har du alla möjligheter att växa i din roll samt accelerera uppåt i organisationen. Vill du kickstarta din karriär inom platsannonsering och media? Är du en målmedveten, strukturerad relationsbyggare? Tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående!

Företagsuppgifter

Vår kund är ett framgångsrikt mediehus som funnits många år på marknaden. Vår kund finns runt om i världen, i Sverige befinner de sig i fräscha lokaler mitt i city med närhet till både restauranger och gym. Gillar du att lunchträna? Perfekt! Vår kund distribuerar de senaste nyheterna i både pappersformat och på webben och når tre miljoner människor varje vecka. Det gör tidningen till den största i Sverige. Inom bolaget finns det olika områden för dig som Säljare/innesäljare/Junior Account Manager, bland annat inom marknadsföring och platsannonsering. Just nu arbetar 130 personer hos vår kund. Att ha kul på jobbet tar vår kund på allvar och hittar därför på mycket med i sina team, både på och utanför jobbet.

Vad kunden erbjuder

Vår kund är Sveriges störta aktör inom sitt område och ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar mitt i Stockholms City med närhet till restauranger, gym och nöjen. För vår kund är det viktigt att medarbetarna har roligt på jobbet, det ska vara kul att komma till jobbet på morgonen! Därför ser de till att hitta på saker, skapa en god stämning och atmosfär. Det här är en perfekt roll för dig som jobbar som säljare men som vill ta nästa steg i din karriär!

Personliga egenskaper

Som säljare är du energifylld, positiv och har lätt för att bygga förtroende hos människor. Du är engagerad i ditt arbete, nyfiken och målmedveten. I rollen som Säljare/ Account Manager är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd av oss på JobBusters och jobba som konsult för att sedan överrekryteras av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Säljare, Account Manager, Telefonförsäljning, Innesälj, Platsannonsering, butikssäljare

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning via telefon
  • Du har erfarenhet av prospektering
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-26

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning via telefon
  • Du har erfarenhet av prospektering
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning