SÄLJARE

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är stora inom värmepumpsbranschen och har mångårig erfarenhet och kunskap om uppvärmning av fastigheter söker vi nu en Säljare av kundens solelsprodukter. Du kommer att arbeta med ett brett kontaktnät inom ditt område och ditt ansvarsområde är att bearbeta både nya och befintliga kunder med att sälja kundens solelsprodukter. I rollen som Säljare hos vår kund kommer du att ansvara för försäljningen inom en stor del av Sverige, från Skåne och norrut, och arbeta både på kontor och ute på fält. Vi ser att du har flera års erfarenhet från en tidigare roll som Säljare och inom samma eller motsvarande bransch. Du har hunnit bygga upp ett starkt kundnätverk och vet vilka kunder som ska bearbetas. Rollen ger för rätt person goda möjligheter att på sikt bygga sitt eget säljteam att ansvara för. Det här är en perfekt roll för dig som har arbetat som Säljare inom samma bransch i flera år och är redo att axla ett större ansvar och kunna utvecklas i din roll på sikt.

Företagsuppgifter

Vår kunds affärsidé är att erbjuda beprövade produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och villkor. Genom ett väl anpassat sortiment av ständigt lagerhållna produkter, erbjuder de snabba och säkra leveranser till kunder i hela Norden. Kunden till oss ingår i en större koncern där koncernmoderbolaget är Scanoffice Oy i Finland som är Nordens största grossist av luft-luftvärmepumpar. Vår kund startade sin verksamhet 2011 och har sålt värmepumpar sedan 2013. Teamet av säljare består idag av en säljare för varje uppdelad region med en ansvarig säljchef. Hos vår kund tillhör du ett sammansvetsat gäng med stark lagkänsla - där de är bra på att fira medgångar som ett lag!

Vad kunden erbjuder

Som arbetsgivare kan vår kund erbjuda dig en spännande arbetsmiljö i ett familjärt och sammansvetsat gäng, med högt i tak och stark lagkänsla. Som anställd hos vår kund erbjuds du ett generöst förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag och kunden till oss tillhandahåller även tjänstebil och annan nödvändig utrustning för rollen som Säljare. Du kommer att ha en fast lön med generöst bonuspaket på årsbasis.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas i rollen som Säljare ser vi att du som person har en förmåga att strukturera och planera ditt arbete, du kan sätta upp och hålla tidsramar. Du trivs att arbeta i en roll med flexibilitet under ansvar där du sätter ditt eget schema. Som person trivs du i en relationsbyggande roll där du kan hantera olika situationer på ett konstruktivt sätt samt främja relationsbyggande.

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lina Isberg. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt hos vår kund med provanställning om sex månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Kunden till oss ser gärna start efter semesterperioden, under september månad. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor och arbeta ute på fält tisdagar-fredagar. Resor förekommer i rollen då du kommer att arbeta med försäljning inom ett stort område och du behöver därför känna dig bekväm med hotellnätter. Sista ansökningsdatum är 2022-07-09. Intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Du har flerårig erfarenhet från en roll som Säljare inom B2B och inom solel eller motsvarande.
  • Du har minst gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har giltigt B-körkort.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Malmö

Publ. datum

2022-06-10

Lön

Lön, enligt överenskommelse med bonus

Kontaktperson

Lina Isberg

+46 73 320 49 80 lina.isberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har flerårig erfarenhet från en roll som Säljare inom B2B och inom solel eller motsvarande.
  • Du har minst gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har giltigt B-körkort.
Ansök tjänsten