SALES OPERATIONS SPECIALIST

Arbetsuppgifter

Vi letar nu efter en erfaren Sales Operations kollega som kommer stötta vår kunds nordiska säljorganisation i rollen som Sales Operations Specialist under ett föräldravikariat på cirka 10 månader. Du kommer att arbeta med vår kunds leverantörsbedömning och koordinera och strukturera arbetet i Norden. Du kommer vara en del av det Nordiska Sales Operations teamet men kommer även dagligen arbeta nära kollegor från andra länder. I rollen som Sales Operations Specialist kommer du bland annat: besvara kunden förfrågningsunderlag inom kundens önskade tidsram, koordinera input från flertalet stakeholders som till exempel IT Security, Legal, Compliance, Product, Sales, Sustainability, Tech med mera, utvärdera kommersiella, legala och säkerhetsperspektiv och identifiera eventuella risker, skapa ett bibliotek av kunskapsdokument och säkerställa att vår kund jobbar med förändring på bästa sätt i processen, hjälpa till i arbetet att definiera och implementera ett arbetssätt för Norden tillsammans med din ledare och det globala RFI teamet, få god översikt över verksamheten och därigenom kunna identifiera förbättringsområden och hjälpa till att driva dessa vidare samt delta vid kundmöten vid behov.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Sales Operations Specialist tror vi att du är resultatorienterad och en problemlösare. Du tycker om att ta reda på information och trivs bra med administrativa uppgifter. Du är både kvalitets- och affärsorienterad. Vår kund vill gärna hitta en kollega som är en sann teamspelare som inte tvekar att hjälpa en kollega när det behövs.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-12-12 och uppdraget förväntas löpa till 2023-10-13. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm (Solna), samt delvis på distans. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-11-23. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Sales Operations Specialist, Sales Operations Analyst, Sales Operations Representative, Säljkoordinator, Projektkoordinator, Solna, Stockholm, Distans, Remote

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från en projektkoordinerande roll
  • Du har relevant erfarenhet eller en utbildning inom juridik, ekonomi, systemvetenskap eller administration
  • Du kan sätta dig in i och förstå informationssäkerhetsfrågor och risker
  • Du har goda kommunikationskunskaper i både svenska och engelska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-11-24

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jennifer Norin

+46 70 838 03 96 jennifer.norin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från en projektkoordinerande roll
  • Du har relevant erfarenhet eller en utbildning inom juridik, ekonomi, systemvetenskap eller administration
  • Du kan sätta dig in i och förstå informationssäkerhetsfrågor och risker
  • Du har goda kommunikationskunskaper i både svenska och engelska
Ansök tjänsten