KUNDANSVARIG MED AFFÄRSFOKUS TILL LEDANDE PRODUKTBOLAG

Arbetsuppgifter

Vår kund vill nu stärka upp sin interna säljavdelning och söker en affärsfokuserad Kundansvarig till deras kontor i Sundbyberg, strax norr om centrala Stockholm. Som Kundansvarig kommer du att ansvara för affärer med inriktning på offentlig sektor och främst kommunmarknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen samt för att driva offentliga upphandlingar. Du kommer att ingå i kundens försäljningsavdelning, bygga egna kontaktytor, genomföra kvalificerande säljmöten och driva större delar av säljprocessen på egen hand. I tjänsten förekommer även resor. Du arbetar dagligen med att proaktivt sälja in kundens lösningar till både nya, potentiella kunder och även till befintliga kunder. Till stöd har du övriga kollegor, så som affärsområdeschefer, produktägare samt marknadsavdelning.

Företagsuppgifter

Vår kund är Sveriges ledande leverantör av systemlösningar mot den kommunala marknaden rikstäckande över hela Sverige. De levererar tjänster till 285 kommuner i dagsläget med över 21 000 användare varje dag. Vår kund arbetar även med privata kunder i Sverige och övriga Europa. Vår kund är en del i en stor, etablerad koncern med 1500 anställda som erbjuder verksamhetskritiska IT-lösningar till utvalda marknader inom både privat och offentlig sektor. Koncernen förvärvar, bygger och utvecklar bolag som levererar IT-lösningar för specifika behov hos sina kunder. Vår kund är även mycket glada och stolta över sitt samarbete med organisationer som Missing People och One Smile. Att kunna stödja och utveckla betydande samhällsgärning ligger helt i linje med vår kunds mission. I den här rollen kommer du att arbeta tillsammans med ditt team i fina lokaler beläget i Sundbyberg, nära kommunikation.

Vad kunden erbjuder

Som Kundansvarig hos vår kund får du jobba med 140 trevliga, engagerade och affärsinriktade kollegor runtom i landet. Du möts av en prestigelös organisation med högt i tak. Som anställd får du ta del av en rad fina förmåner så som, kontinuerlig kompetensutveckling, sjukvårds- och pensionsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Vidare erbjuds du som Kundansvarig att arbeta och ingå i ett engagerat och sammansvetsat team. Här får du som Kundansvarig fria händer att arbeta utifrån eget ansvar och driv!

Personliga egenskaper

Som Kundansvarig tror vi att du är målinriktad med en stark vilja att nå både dina egna och företagets målsättningar. Du är självgående, orädd och drivs av att bygga långsiktiga, starka relationer. Som Kundansvarig har du förmågan att träffa vem som helst för ett riktigt bra, säljande möte och vet värdet av att vårda befintliga kundrelationer.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundansvarig, Affärsansvarig, Offentliga upphandlingar, LOU, Account Manager, Key Account Manager

Kvalifikationer

  • Du har 2-3 års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna försäljning av IT-lösningar eller motsvarande
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av LOU-upphandlingar
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-11-09

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 2-3 års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna försäljning av IT-lösningar eller motsvarande
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av LOU-upphandlingar
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor