KEY ACCOUNT MANAGER/UTESÄLJARE B2B TILL ASFALTSBOLAG

Arbetsuppgifter

Är du Säljare och vill ta nästa kliv i karriären till en roll som Key Account Manager? Vår kund, ett nytänkande bolag inom asfaltbranschen, söker nu en Key Account Manager. Vår kund expanderar och som Key Account Manager tar du över en stor bas befintliga kunder samtidigt som du även förväntas uppsöka nya. Du arbetar på rikstäckande basis, vilket innebär att en del resande ingår i tjänsten. Vid start får du en alldeles ny tjänstebil att tillgå. Vår kund jobbar mot företag och kommuner, vilket innebär att du som Key Account Manager framförallt kommer rikta dig mot kommuner och entreprenadbolag. Produktutveckling och kontakt med leverantörer ingår i rollen, du jobbar nära VD som bollplank för nya idéer och förslag. Vår kund ser stora utvecklingsmöjligheter för rätt person att växa inom bolaget. Har du något/några års erfarenhet av försäljning B2B och vill ta nästa kliv i din karriär? Sök jobbet redan idag!

Företagsuppgifter

Vår kund är ett modernt Asfaltbolag som växer stadigt. Idag är vår kund en ledande aktör för reparationsmaterial och utbildningar inom branschen, med ambitionen att införa ett nytänk och en mer miljövänlig syn på asfaltsunderhåll. Som Key Account Manager har du en avgörande roll inom bolaget, där du själv har frihet och kan påverka dina egna arbetstider samt resande. Du omfattas av fina förmåner, tjänstebil samt friskvårdsbidrag. Vår kund har ett fint nyrenoverat kontor i Frihamnen i Stockholm samt lager med kontorsplatser utanför Nyköping, som Key Account Manager har du möjlighet att utgå från båda adresserna.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Key Account Manager hos vår kund är du positiv, engagerad, målmedveten och driven. Du har en förståelse för affären och brinner för försäljning och kundrelationer. Det är viktigt att du är öppen för nytänkande och nya idéer inom en bransch som annars är mycket traditionell.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start i mars/april 2020 eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Utesäljare, KAM, Account Manager, resande säljare, Säljare

Kvalifikationer

  • Du har något års erfarenhet av försäljning B2B alternativt B2C
  • Du har god kunskap inom Officepaketet
  • Du har Körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av något CRM system

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Publ. datum

2020-02-06

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har något års erfarenhet av försäljning B2B alternativt B2C
  • Du har god kunskap inom Officepaketet
  • Du har Körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av något CRM system