KEY ACCOUNT MANAGER TILL MODERNT BOLAG

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager hos vår kund har du en viktig roll i vår kunds säljteam där du i huvudsak kommer ansvara för att skapa kundnöjdhet hos ett antal av företagets befintliga kunder genom att erbjuda kunden helhetslösningar och kompetens gällande IT-drift och IT-outsourcing. Du kommer att ha affärsansvar för ett antal av vår kunds existerande kunder. Skapa nära och långsiktiga relationer med befintliga kunder. Vidare kommer du att vara ansvarig för strategi och genomförande gällande samverkan mot kunden på operativ, taktisk och strategisk nivå. Som Key Account Manager kommer du att förhandla och förlänga avtal samt säkerställa och utveckla värdet på vår kunds tjänster.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, framåt och trivs i kontakten med människor. Du är väldigt flexibel, driven och har en förmåga att utveckla och använda din kompetens. Du har god samarbetsförmåga och drivs av att nå bra resultat. Vidare är du väldigt kommunikativ och göra aldrig någonting halvdant.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående t om 2020-05-31 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: Key Account Manager, Säljare, Account Manager

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av säljarbete inom IT
  • Stort intresse och kunskap för IT och IT-lösningar
  • Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknad/sälj

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-11-05

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av säljarbete inom IT
  • Stort intresse och kunskap för IT och IT-lösningar
  • Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknad/sälj