B2B-SÄLJARE / ACCOUNT MANAGER TILL APIROSPORT

Arbetsuppgifter

JobBusters söker nu på uppdrag av Apirosport en driven B2B-säljare / Account Manager till kontoret i Stockholm. Är du i början av din karriär och intresserad av en ny utmaning där du får ett omväxlande och utvecklande säljjobb? Då har vi den rätta tjänsten för dig! I rollen som B2B-säljare / Account Manager kommer du att arbeta med att driva och utveckla försäljningen av träningsutrustning där ditt fokus kommer vara att utveckla och driva försäljningen mot nya och befintliga kunder samt att vara ett av bolagets ansikten utåt. I arbetsuppgifterna ingår hela försäljningsprocessen, från kontakt med befintliga kunder till nykundsbearbetning via mail och telefon, bokning av möten och genomförd behovsanalys till upprättande av offerter, uppföljning samt avslut. Du har ett helhetsansvar för ett geografiskt område och tillbringar en stor del ute på fältet inom området, som sträcker sig från Stockholm till Jönköping och Karlstad. Du arbetar ute på fältet ca 4 av 5 dagar i veckan vilket innebär en del övernattningar på hotell. Du arbetar självständigt samtidigt som du gillar att jobba i team.

Företagsuppgifter

Apirosport är en av de marknadsledande aktörerna i att erbjuda helhetslösningar av gym- och träningsutrustning, utbildning samt service av högsta klass. Företaget servar sina kunder med allt från planering av inredning till installation, finansiering och uppföljning! Apirosport arbetar med ledande varumärken så som Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Reebok och Ziva. Kunderna verkar främst inom gym, idrottsföreningar, hotell och företag av olika storlekar. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg samt ett sälj- och servicekontor i Stockholm, idag har bolaget 18 anställda.

Vad kunden erbjuder

Fast lön med rörlig provisionsdel, tjänstebil, kontinuerlig produktutbildning och ständig personlig utveckling. I rollen som B2B-säljare / Account Manager på Apirosport får du ett omväxlande säljjobb med mycket frihet under ansvar i en spännande bransch. Du kommer att jobba i en platt organisation med korta beslutsvägar. Här är det högt i tak och det förs en öppen dialog där kreativa idéer värderas högt. Du kommer att arbeta i ett team med kompetenta och trevliga kollegor som har kul på jobbet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som B2B-säljare / Account Manager söker vi dig som är hungrig på att utvecklas och som har siktet inställt på att bli en framgångsrik och duktig säljare. Du besitter en stor vilja av att utvecklas och har ett stort intresse av att ständigt vilja lära dig mer. Vidare är du social, driven och gillar att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Du har ett starkt driv av att nå uppsatta mål och är resultatinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt men är även en god lagspelare då samarbete med kollegor internt ingår i rollen.

Tillträde och ansökan

Heltid, start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, Apirosport tillämpar 6 månaders provanställning. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: säljare, B2B, B2B-säljare, Account Manager, fältsäljare, utesäljare, utesälj, träning, sälj, fältsälj, stockholm, träning,

Kvalifikationer

  • Minst 1 års erfarenhet av B2B uppsökande försäljning
  • B-körkort
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Publ. datum

2018-08-22

Lön

Lön + provision

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709- 788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Minst 1 års erfarenhet av B2B uppsökande försäljning
  • B-körkort
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift