AFFÄRSUTVECKLARE TILL NEOVA

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters söker nu för Neovas räkning en Affärsutvecklare med säljfokus inom energilösningar. I din roll som Affärsutvecklare innebär det att du själv söker upp företag, kommuner och nyckelaktörer för att på kort och lång sikt skapa goda relationer och affärsmöjligheter. Som Affärsutvecklare kommer du att ansvara för att ta fram kundanpassade och ändamålsenliga energilösningar för kundens verksamhet. Du kommer att ha en bred roll där du kommer att ha nära samarbete med verksamheten med allt från nya idéer till hur ni kan optimera kundens lönsamhet. I ditt arbete kommer du att arbeta med energieffektiviseringar i komplexa miljöer med en bred variation ute i kundernas verksamheter. Hos Neova kommer du få möjligheten att bygga upp din roll som Affärsutvecklare/ Säljare och göra det till din egen. Regelbundna resor krävs i tjänsten och du rapporterar till Försäljningsdirektören i Stockholm.

Företagsuppgifter

Med ett produktsortiment av fjärrvärme och värmelösningar tillgodoser Neova en betydande del av den svenska marknadens behov av bioenergi och växttorv. Bland kunderna finns stora värmeverk, mindre kommunala anläggningar, industrier, bostadsrättsföreningar och villaägare. Vi vill vara drivande i övergången från fossila bränslen till bioenergi och verka för en hållbar balans i Sveriges energiförsörjning genom att erbjuda miljöriktiga, prisvärda och långsiktiga bränsle- och uppvärmningsalternativ – i dag och i morgon.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta ute hos vår spännande kund i Stockholm.

Personliga egenskaper

Som Affärsutvecklare/Säljare bör du ha lätt för att knyta nya kontakter, skapa förtroende och bygga goda relationer. Det är väldigt viktigt att du har ett starkt driv samt gillar att ta egna initiativ. Vi söker dig med erfarenhet av kundansvar och har en grundkunskap om energi. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom området alternativt motsvarande erfarenhet. Som person är du ambitiös, resultatfokuserad och disciplinerad. Du har en stark analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att förutse en bra affär.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

 • Du har en stark analytisk förmåga
 • Du har erfarenhet av lösningsförsäljning
 • Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ett område som är relevant för Energiindustrin.
 • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på Svenska och Engelska
 • Du har ett självgående och initiativtagande arbetssätt
 • Du kan resa internationellt

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-11-07

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Du har en stark analytisk förmåga
 • Du har erfarenhet av lösningsförsäljning
 • Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ett område som är relevant för Energiindustrin.
 • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på Svenska och Engelska
 • Du har ett självgående och initiativtagande arbetssätt
 • Du kan resa internationellt