ACCOUNT MANAGER TILL EXPANSIVT FÖRETAG I MEDIEBRANSCHEN

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Account Manager till vår kund, ett utav Sveriges bästa annonssäljarföretag för print och digitala medier! Vår kund söker nu en Account Manager som är i början av sin karriär och som är redo för nästa fartfyllda steg i arbetslivet. Som Account manager hos vår kund arbetar du både med befintlig kundstock samt nykundsbearbetning som innebär hantering utav hela försäljningsprocessen, från prospektering och första kontakt med slutkund till dess att processen är slutförd med en lyckad affär för samtliga parter. Med detta tillkommer även mycket goda möjligheter att få växa tillsammans med detta spännande företag och för rätt person finns otroliga karriärmöjligheter. Som Account Manager hos vår kund arbetar främst med telefonen som arbetsverktyg. Vi söker nu dig, en Account manager som älskar att skapa långsiktiga relationer och är redo för nästa spännande utmaning!

Företagsuppgifter

Vår kund jobbar med annonsförsäljning i både tryckta medier och på internet. De är ett expansivt och familjärt företag som sitter i snygga lokaler centralt i Gamla Stan. De fokuserar på kvalitet och levererar alltid långsiktiga och lönsamma resultat åt deras uppdragsgivare.

Vad kunden erbjuder

Vår kund är ett expansivt och familjärt företag som är måna om dina utvecklingsmöjligheter som Account manager. De erbjuder en trygg arbetsplats där du får de hjälpmedel du behöver för att utvecklas som säljare. De sitter i snygga lokaler i Gamla Stan, med närhet till både restauranger och caféer, men de drar sig inte heller för att ordna fika tillsammans inne på kontoret.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som Account Manager är målinriktad med en stark vilja att nå dina högt uppsatta mål. Du är självgående, orädd och drivs av att bygga långsiktiga relationer. Som Account manager har du förmågan att ringa vem som helst för ett säljsamtal och du har ett mycket strukturerat sätt att hanterar din försäljningsprocess på en professionell nivå. Vidare tror vi att du trivs i en social, fartfylld och trivsam miljö.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Account Manager, Innesäljare, Säljare, Annonssäljare, Telefonförsäljning, Callcenter

Kvalifikationer

  • Du har 1-2 års erfarenhet av försäljning sedan tidigare, via callcenter, butik eller liknande
  • Det är meriterande om du är van att arbeta med telefon som arbetsverktyg
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mediebranschen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-16

Lön

Fast lön med rörlig del. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 1-2 års erfarenhet av försäljning sedan tidigare, via callcenter, butik eller liknande
  • Det är meriterande om du är van att arbeta med telefon som arbetsverktyg
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mediebranschen