ACCOUNT MANAGER TILL ENTREPERNÖRSDRIVET BOLAG I MEDIEBRANSCHEN

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega och Account Manager till vår kund, ett utav Sveriges bästa annonssäljarföretag för print och digitala medier! Som Account Manager är din främsta arbetsuppgift att hjälpa företag att annonsera rätt, för att nå ut till rätt målgrupp. Som Account Manager hos vår kund arbetar du både med befintlig kundstock samt nykundsbearbetning som innebär hantering utav hela försäljningsprocessen, från prospektering och första kontakt med slutkund till dess att processen är slutförd med en lyckad affär för samtliga parter. Som Account Manager hos vår kund arbetar du främst med telefonen som arbetsverktyg. Hos vår kund kommer du som Account Manager att jobba med annonsförsäljning i både tryckta medier och digitalt på webben. Här lägger vi stor vikt på personlighet och vi söker någon med ett utmärkande engagemang, ett naturligt säljande driv samt en personlig mognad. Vi tror att du antingen är en Account Manager som är i början av din karriär och som är redo för nästa steg in i en mogen roll inom försäljning, alternativt en Account Manager med ett per års erfarenhet som nu söker sig till ett företag med korta beslutsvägar och chans att påverka på riktigt!

Företagsuppgifter

Vår kund är ett mycket framgångsrikt annonssäljarbolag som funnits många år på marknaden. Det är ett entreprenörsdrivet bolag som utöver annonsförsäljning även arbetar med en egenskapad innovativ plattform för platsannonsering och annonsförsäljning och andra liknande lösningar därtill inom mediebranschen. De är ett expansivt och familjärt företag som sitter i snygga lokaler centralt i Gamla Stan. De fokuserar på kvalitet och levererar alltid långsiktiga och lönsamma resultat åt deras uppdragsgivare.

Vad kunden erbjuder

Vår kund är ett företag som är väldigt måna om en långsiktig relation till sina anställda och därmed även dina utvecklingsmöjligheter som Account Manager. Oavsett hur många års erfarenhet du har inom försäljning erbjuds du alla verktyg för att lyckas i ditt nästa steg i arbetslivet. Här finns en närvarande säljledning, daglig coachning vid behov samt en härlig teamkänsla internt. Med detta tillkommer självklart en otrolig möjlighet att få växa tillsammans med detta spännande företag och för rätt person finns otroliga karriärmöjligheter. Då kontoret är beläget i Gamla stan sitter du på ett kontor med närhet till både restauranger, caféer och gym.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som Account Manager är målinriktad med en stark vilja att nå dina högt uppsatta mål. Du är självgående, orädd och drivs av att bygga långsiktiga relationer. Som Account Manager har du förmågan att ringa vem som helst för ett säljsamtal och du har ett mycket strukturerat sätt att hanterar din försäljningsprocess på en professionell nivå, du trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vidare tror vi att du trivs i en social, fartfylld och trivsam miljö.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Account Manager, Innesäljare, Säljare, Annonssäljare, Telefonförsäljning

Kvalifikationer

  • Du har minst 1-2 års erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du har god vana av att arbeta med telefon som arbetsverktyg
  • Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av mediebranschen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-03-23

Lön

Fast lön enligt överenskommelse + provision

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 1-2 års erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Du har god vana av att arbeta med telefon som arbetsverktyg
  • Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av mediebranschen