ACCOUNT MANAGER / SÄLJARE TILL FÖRETAG I NORRORT

Arbetsuppgifter

Vår kund, ett växande företag i bostadsbranschen, söker nu efter en Account Manager / Säljare för att utöka deras befintliga säljteam. Du kommer ha nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du kommer ha fullt ansvar för dina kunder och pågående processer. Rollen innebär att du kommer både kommer att bearbeta nya kunder och även ha kontakt med befintliga kundföretag. Arbetet sker främst via telefon och mail men även med en del fysiska möten. Kunderna kommer ofta från utlandet, och ditt jobb blir att erbjuda dem trygga och uppskattade boendelösningar när de genomför sina projekt i Sverige. För att vara framgångsrik i rollen krävs därför att du känner dig trygg i att prata och skriva på engelska. I rollen kommer du arbeta proaktivt och strukturerat för att hjälpa kunderna i god tid med deras boendebehov, så ett metodiskt arbetssätt är viktigt. Processerna kan ha både längre och kortare cykler, och tillsammans med säljchefen sätter du upp säljmål och bestämmer upplägg för säljprocesserna, där du får ett stort eget ansvar. För att fungera bra i rollen ser vår kund gärna att du kommer med kreativa idéer och vågar tänka utanför ramarna vad gäller affärer och upplägg. Externa kundmöten förekommer, men det huvudsakliga säljarbetet sker på kontoret.

Företagsuppgifter

Vår kund hyr ut möblerade lägenheter och villor till företag på ett antal orter runt om i Sverige. Hyresgästerna är i huvudsak projektanställd personal, vanligtvis arbetslag inom bygg- och monteringsbranschen. Bolaget har i dag runt 175 enheter som hyrs ut under varierande hyresperioder, oftast ett par månader. Företaget har cirka 15 anställda och söker nu en Account Manager / Säljare till huvudkontoret som är beläget i Täby. Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Vad kunden erbjuder

Kunden erbjuder en mindre arbetsplats med högt i tak och härlig teamkänsla. Du kommer få bli del av en händelserik vardag med goda utvecklingsmöjligheter. Företaget utökar sin verksamhet och erbjuder en arbetsplats som ser positivt på förändring och förbättring. Ledningen är mån om sin personal och nya idéer och tankar är alltid välkomna.

Personliga egenskaper

För att fungera bra i rollen är du driven och hungrig. Du har ett stort intresse av att göra affärer där du får möjlighet att komma upp i större volymer. Vidare är du trygg i dig själv och tar ett eget initiativ för att komma framåt i dina affärer och säljprocesser. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare både internt och externt. I ditt arbete som Account Manager / Säljare värdesätter du att ständigt ha en tydlig dialog med kund. Du är också serviceinriktad, noggrann och har en positiv attityd mot både kunder, leverantörer och kollegor.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord; Account Manager, Säljare, Sälj, B2B, byggbranschen, växande företag, norrort, Täby

Kvalifikationer

  • Ett par års tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av B2B och likvärdig försäljning, gärna från byggbranschen.
  • B-körkort och egen bil är ett plus för att underlätta resan till och från arbetet samt kundmöten.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Täby

Publ. datum

2019-06-05

Lön

Enligt överenskommelse, men den kommer bestå av en fast och en rörlig del.

Kontaktperson

Klara Renberg

klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Ett par års tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av B2B och likvärdig försäljning, gärna från byggbranschen.
  • B-körkort och egen bil är ett plus för att underlätta resan till och från arbetet samt kundmöten.