ACCOUNT MANAGER INOM SOFTWARE TILL NYTÄNKANDE START-UP

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund som är ett nytänkande Start-up inom byggbranschen söker vi nu efter en erfaren men nytänkande Account Manager som vill bli en del av vår kunds befintliga sälj team. I rollen som säljare kommer du främst ha kontakt med stora företag inom byggbranschen där du kommer ha kontakt med flera olika intressenter i ditt vardagliga arbete. Ofta kommer du arbeta i längre säljprocesser där relationsskapande och nya sätt att tänka på kommer ta dig framåt. Det vardagliga arbetet handlar om mycket fysiska möten och det är en klar fördel om du känner dig trygg i att prata inför grupp och göra mindre presentationer kring vår kunds produkter. Sist men inte minst handlar rollen om ett bra samarbete där du och resten av företaget tillsammans kommer arbeta i ett team för att nå rätt mål. Har du erfarenhet av sälj inom SaaS eller bara ett stort intresse är det meriterande.

Företagsuppgifter

Vår kund startade för 4 år sen av 5 grundare med en stark vision om att förändra och digitalisera byggbranschen. Idag är de 25 anställda med 3 kontor i 3 olika länder och som säljare kommer du sitta i centrala lokaler i Stockholm och tillhöra ett växande team med idag 15 personer. Deras driv, entreprenörsanda och stora passion driver företaget framåt och som en del av vår kunds team kommer du få vara med på en häftig resa för att förändra och utveckla en utav världens största branscher. Vår kund arbetar med en moln-baserad produkt som riktar sig till olika byggprojekt för att kunna rapportera, följa upp och utvärdera risker och störningar inom produktionen. Gemensamt för alla på bolaget är att det finns en stark vision om att förbättra arbetsmiljön inom byggbranschen och genom att digitalisera olika processer kunna hjälpa alla olika parter i projektet att på ett effektivt sätt få ta del av all information som berör aktuella projekt.

Vad kunden erbjuder

Hos vår kund kommer du få bra utvecklingsmöjligheter i en snabb start-up miljö. Du kommer komma in tidigt i företaget och vara en del av en spännande resa att förändra en hel bransch.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Account Manager hos vår kund tror vi att du har ett högt driv och att du trivs i en dynamisk miljö och att alltid tänka nytt och hur man kan utveckla befintliga processer. Vi ser gärna att du har ett högt driv och en doer-inställning. Har du dessutom intresse och erfarenhet av försäljning inom Teknik, Digitalisering, Software tror vi att du kommer passa perfekt för denna roll.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Teknisk säljare, Account Manager, SaaS, Software as a Services, Start-up, byggbranch, digitalisering, säljare

Kvalifikationer

 • Goda kunskaper inom engelska
 • Du har en passion för försäljning och relationsskapande arbete
 • Du är lyhörd, kommunikativ, kreativ och passionerad för ditt arbete
 • Du är självgående och en riktig problemlösare
 • Du är resultatorienterad och fokuserad på att bygga långvariga kundrelationer
 • Du trivs i en dynamisk start-up miljö

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-27

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Malin Johansson

malin.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

 • Goda kunskaper inom engelska
 • Du har en passion för försäljning och relationsskapande arbete
 • Du är lyhörd, kommunikativ, kreativ och passionerad för ditt arbete
 • Du är självgående och en riktig problemlösare
 • Du är resultatorienterad och fokuserad på att bygga långvariga kundrelationer
 • Du trivs i en dynamisk start-up miljö