SKATTEKONSULT TILL BOLAG I FRAMKANT

Arbetsuppgifter

Som Skattekonsult hos vår spännande kund kommer du att arbeta med prissättningsmetodik, beräkning och skatteplanering. I rollen som Skattekonsult kommer du arbeta med processutveckling och finnas till hands för rådgivning och frågor kring skatt. Vidare kommer du som skattekonsult att arbeta med olika typ av arbetsuppgifter inom ekonomi.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och nogrann. Du är en Skattekonsult som är strukturerad, har ett öga för detaljer och trivs att arbeta i ett team. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter för att förbättra både din egen och ditt teams insats. Vidare har du skinn på näsan och en positiv inställning. Du har en god samarbetsförmåga och är myket stresstålig och gör alltid det lilla extra för att få nöjda kunder och kollegor.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående, uppdraget 01-03 2021 möjlighet till förlängning efter det. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Skattekonsult, Tax Consulant, Redovisningsekonom, Göteborg

Kvalifikationer

  • 3 års erfrarenhet liknande roll
  • God kunskap inom redovisning
  • Goda kunskaper inom Officepaketet
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2020-03-17

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • 3 års erfrarenhet liknande roll
  • God kunskap inom redovisning
  • Goda kunskaper inom Officepaketet
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift