SENIOR BUSINESS CONTROLLER

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund söker vi nu efter dig som vill arbeta som Senior Business Controller i deras Business Performance Management (BPM) team. Vi söker efter dig som är en bred och senior Business Controller som kan ta sig an flera olika typer av roller inom deras team. Initialt kommer du att vara ansvarig Controller och rollen innebär att du rapporterar till Head of BPM Operations. Du kommer dessutom ingå i ett ledningsteam där du tar en aktiv roll. Du kommer tillsammans med CTO och ledningsteam att ansvara för att vår kund når sina finansiella mål genom att leda olika initiativ samt hålla ihop finansiell rapportering och forecasting. BPM-teamet är uppdelat i fyra undergrupper, men arbetar ofta tvärfunktionellt för att kunna ta tillvara på den breda kunskap som finns inom teamet och även öka möjligheten till personlig utveckling hos respektive medarbetare. Du kommer inte ha något formellt personalansvar men har det övergripande ansvaret för all controlling kopplad till Nätverksdivisionen (ytterligare ca 3 controllers arbetar med denna division). I tillägg till att ansvara för Nätverksdivisionen har du även ett ansvar för uppföljning, styrning och rapportering av totala investeringar. Teamet består av en mix av mer erfarna och nya medarbetare, med den gemensamma nämnaren nyfikenhet på förändring samt att göra saker på ett nytt och smartare sätt.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Rollen innebär många kontaktytor varför du behöver ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Som person har du ett driv och ett engagemang som ger dig möjligheter att påverka din omgivning på ett positivt sätt. Vidare förutsätts det att du i rollen både kan kavla upp ärmarna och kasta dig in i olika processer och analyser, men du måste även kunna höja blicken, tänka strategiskt och se vilka frågor som är viktigast att fokusera på.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 20200228, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi.
  • 5-10 års erfarenhet som Business Controller eller liknande.
  • En stark analytisk förmåga och gärna även erfarenhet av att arbeta med verktyg som exempelvis Qlik.
  • Vana av att arbeta i projekt- och teknikorganisationer.
  • Grundläggande kunskaper i redovisning.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-16

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tora Matsson

072 396 69 00 Tora@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi.
  • 5-10 års erfarenhet som Business Controller eller liknande.
  • En stark analytisk förmåga och gärna även erfarenhet av att arbeta med verktyg som exempelvis Qlik.
  • Vana av att arbeta i projekt- och teknikorganisationer.
  • Grundläggande kunskaper i redovisning.