REDOVISNINGSKONSULT TILL FRAMGÅNGSRIK BYRÅ I CENTRALA STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Följ med vår kund på en spännande resa! Vår kund har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Hos oss kommer du med redovisningsbakgrund att få bredda din erfarenhet och få möjlighet att utveckla dina kunskaper. Vår kund hjälper slutkunder i hela Sverige med interima konsulttjänster till deras ekonomifunktioner vid tillfälliga eller längre behov. Arbetet kan utföras i projektform eller innebära en specifik tjänst så som redovisningsassistent, redovisningsekonom, Business och Financial Controller eller CFO. Som konsult hos vår kund kommer du primärt att arbeta ute hos våra deras slutkunder. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kan exempelvis bestå av att hjälpa företag med deras redovisning, rapportering, controlling samt att stötta och utveckla slutkunder vid förändringsprocesser. Deras slutkunder är verksamma inom offentlig och privat sektor, de är ägarledda eller börsnoterade. För att fortsatt framgångsrikt hjälpa deras slutkunder letar vi efter ekonomikonsulter som kan stärka upp vår kunds verksamhet i Stockholm.

Företagsuppgifter

Hos vår kund får du möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1100 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på. Vår kund levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men de vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder de marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande. De jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där de tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan vår kund mycket väl vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar.

Vad kunden erbjuder

Hos vår kund erbjuds du möjligheter till personlig utveckling genom varierande och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du lär känna olika branscher och företag. Du arbetar efter en individuell utvecklingsplan som du sätter upp tillsammans med din coach. Du erbjuds även att ta del av ett omfattande utbildningsprogram med möjligheter att certifieras. I rollen som konsult hos vår kund kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder.

Personliga egenskaper

Hos vår kund kan utvecklingsresan gå fort och du kan snabbt skaffa dig bred erfarenhet. Vi tror därför att du trivs med ett självständigt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är analytisk och skaffar dig lätt en helhetsbild av vad som ska göras samt sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och system. Vidare är du flexibel, kommunikativ och bra på att skapa relationer.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Ekonomikonsult, konsult, redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisning, controller, financial controller, business controller, CFO, rapportering,

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är utbildad ekonom från universitet eller högskola.
  • Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete.
  • Du talar och skriver både svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel.
  • Det är meriterande om du är självständig i månad- och årsbokslut och har tidigare erfarenhet från konsultrollen.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-01-22

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är utbildad ekonom från universitet eller högskola.
  • Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete.
  • Du talar och skriver både svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel.
  • Det är meriterande om du är självständig i månad- och årsbokslut och har tidigare erfarenhet från konsultrollen.