REDOVISNINGSEKONOMER TILL INTERNATIONELLT BOLAG INOM MODE OCH DETALJHANDEL

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning 4 st Redovisningsekonomer som kommer att arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter inom redovisning och bokföring. Som Redovisningsekonomer hos vår kund kommer du att arbeta tillsammans företags support- och projektteam. Kundens företagsstöd säkerställer att super users runt om i världen arbetar på bästa möjliga sätt, driver och implementerar nödvändiga lösningsändringar och ger första klassens systemutbildning. Projektgruppen fokuserar på genomförandet av affärsutvecklingsinitiativ. Detta inkluderar utbyte av kärnan för redovisning, lager och försörjningskedjor samt att utforska och testa nya affärsinitiativ som påverkar företagets bokföring. Den gemensamma nämnaren för båda lagen är att de arbetar som en länk och översättare mellan redovisning och central IT. Som Redovisningsekonom klarar du tillsammans med ditt team av att förklara komplexitet på ett enkelt sätt, vilket kombinerar utmärkt redovisning, process och systemkompetens. Som Redovisningsekonom hos vår kund kommer du att arbeta nära med central och lokal redovisning för att säkerställa att kundens globala redovisningskrav omfattas av deras systemlösningar, arbeta som en effektiv affärspartner till IT, Försäljning, Logistik och få chans att ta nya affärsinitiativ. Vidare kommer du att utveckla kundens gemensamma sätt att arbeta och säkerställa en smidig implementering.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett internationellt bolag inom mode och detaljhandel. Arbetsplatsen är belagd i central Stockholm.

Personliga egenskaper

Som Redovisningsekonom tror vi att du är en social, öppen, kommunikativ och ambitiös lagspelare full av drivkraft och optimism. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och har ditt fulla fokus på relevanta detaljer.

Tillträde och ansökan

Heltid, start 2018-06-04 t.o.m. 2018-12-04, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Redovisningsekonom, Redovisning, Ekonom, Ekonomi, Finans, Konsult, Revision, Revisor, System

Kvalifikationer

  • Du har universitetsexamen inom redovisning, ekonomi, finans eller motsvarande
  • Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office och god systemvana
  • Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat inom detaljhandel tidigare

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-05-14

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har universitetsexamen inom redovisning, ekonomi, finans eller motsvarande
  • Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office och god systemvana
  • Du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat inom detaljhandel tidigare